Free Spirited – evadare în natură

Surprinde ideea de evadare în natură cu piesele din noua colecție Erdem x H&M și lasă-te purtată către zona rurală tipic englezească, infuzată cu o doză subtilă de suprarealism, în care suprapunerile de efect, măiestria detaliilor și asocierile inedite cuceresc printr-o notă fresh și o atitudine relaxată.

1. Jachetă din blană ecologică, bluză din poliamidă și mătase, rochie din viscoză și broderie și dres din poliamidă, toate Erdem x H&M; vestă din lână și aplicații cu fir metalic, A.F.Vandevorst, magazin Entrance; ochelari de soare, Burberry; cercei din oțel inoxidabil, curea din piele ecologică și papuci cu blană ecologică, toate H&M; inele din oțel inoxidabil, Bershka; șosete din paiete, Atelier Faiblesse.2. Rochie din mătase cu aplicații din pene, Prada și pantaloni din mătase, Etro, ambele magazin Mengotti; cămașă din viscoză, Erdem x H&M; ochelari de soare, Burberry; cercei din oțel inoxidabil, curea din piele ecologică și papuci cu blană ecologică, toate H&M; inele din oțel inoxidabil, Bershka.

3. Haină din alpaca și cașmir, Studio MaxMara; rochie din mătase și cămașă din viscoză, ambele Erdem x H&M; pantaloni din piele ecologică, So Nice, magazin Pret-a-Porter; ochelari de soare din acetat, Burberry; cercei din plexi și curea din piele ecologică, ambele H&M; inele din oțel inoxidabil, Bershka; botine din piele ecologică, Zara.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de noiembrie a revistei Cosmopolitan.

Fotografii de Tibi Clenci

Styling de Amir Doboș

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.