Trucuri de stil pentru femeile cu silueta in forma de para

Şoldurile bine arcuite, coapsele groase şi un posterior bombat sunt caracteristicile cheie ale unei siluete în formă de pară. Multe dintre femeile cu această siluetă au, de deasemenea, şi bustul mic, umerii înguşti şi un posterior bine definit. Stăpâneşte-ţi proporţiile prin a atrage atenţia către partea de sus a corpului, în detrimentul celei inferioare. Vei arăta fabulos cu ajutorul câtorva trucuri!

Alegeţi topuri în culori deschise şi cu imprimeuri. Scopul principal atunci când trebuie îmbrăcată o siluetă în formă de pară este de a concentra atenţia asupra trunchiului şi nu asupra şoldurilor şi coapselor. Alegeţi piese vestimentare pentru partea superioară a corpului colorate intens şi cu imprimeuri mari. Acestea atrag atenţia către partea de sus, făcând umerii şi pieptul să pară mai late decât sunt de fapt.

Alege decolteul potrivit. Unele decolteuri sunt mai potrivite pentru o siluetă în formă de pară, deoarece fac umerii să pară mai laţi şi scot în evidenţă bustul. Decolteurile largi ca decolteul bărcuţă sau cel în formă de U lăţesc vizual umerii. Decolteurile care măresc bustul, ca decolteul în formă de inimă, atrag atenţia asupra bustului, făcându-l să pară mai plin. Top-urile şi rochiile fără bretele vă pot face umerii şi bustul să pară mai late, dar pot să nu fie o alegere confortabilă pentru o fată cu silueta în formă de pară.

Acordă atenţie ţinutei. A decide între mulat sau larg poate fi destul de dificil, deoarece sunt argumente pro şi contra pentru fiecare din cele două ţinute. Poartă top-uri care sunt mai strâmte în jurul taliei şi conturează o siluetă în formă de clepsidră. Top-urile largi ar trebui alese puţin mai lungi, pentru a acoperi şoldurile şi a scoate în evidenţă umerii. În general, top-urile pe care le porţi ar trebui să scoată în evidenţă talia şi umerii, iar acest lucru poate fi obţinut prin combinaţia perfectă între mulat şi larg.

Poartă straturi. Creşterea volumului trunchiului prin purtarea simultană a mai multor top-uri îţi uniformizează proporţiile corpului. Foloşte mai multe piese vestimentare una peste alta ca maieuri, bluze şi tricotaje pentru a crea un interes vizual şi a da impresia unui plus de mărime. Dacă porţi deodată mai multe piese vestimentare care fac talia să pară mai mare decât este de fapt foloseşte o curea subţire pentru a le strânge şi pentru a a-ţi oferi iar acea siluetă în formă de clepsidră.

Foloseşte culorile închise. Din punct de vedere vizual culorile închise oferă un efect de subţiere şi nu atrag atenţia; privirea tinde să treacă repede peste culorile închise. Denimul este de asemenea potrivit, dar poartă modele mai închise la culoare. Alege o varietate de pantaloni şi fuste în nuanţe de negru, gri, albastru, maro sau verde măsliniu. Pe lângă faptul că subţiază silueta, aceste culori se vor potrivi la aproape orice bluză din garderoba ta.

Alege forma potrivită de pantaloni. Similar cu top-urile, vei vrea să creezi o proporţie potrivită a picioarelor cu restul corpului. Alege pantaloni drepţi sau evazaţi pentru a uniformiza partea de jos a corpului. Pantalonii foarte mulaţi vor expune mărimea posteriorului şi a şoldurilor, în timp ce pantalonii şi jeanşii drepţi sau puţin mai laţi în partea inferioară vor atrage atenţia de la partea de mijloc a corpului. Evitaţi pantalonii pană, deoarece aceştia nu sunt potriviţi pentru siluetele în formă de pară.

Dă o şansă rochiilor. Rochiile sunt o metodă foarte bună de a atinge două scopuri în acelaşi timp: atrag atenţia asupra trunchiului şi strâmtează talia, acoperind partea de mijloc. Caută rochii tip A-line sau care au o fustă în formă de lalea şi evitaţi-le pe cele care se mulează pe şolduri. Rochiile arată mai bine dacă sunt cambrate şi dacă acoperă umerii, pentru a părea mai mari.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.