(P) Forever 21 – acum și în România!

By  | 

Forever 21 și-a început călătoria în 1984 într-unul dintre cele mai incitante centre ale modei – Los Angeles, California.

Ceea ce face ca această afacere pornită din America să fie unică este mediul captivant și incitant al magazinelor sale cu un flux nesfârșit al celor mai hot și actuale tendințe fashion la prețuri accesibile.

Imaginați-vă doar – o varietate imensă de produse noi venite zilnic și la prețuri accesibile. În curând, acest vis american va deveni realitate pentru toți românii fashionable, cărora le place să țină pasul cu tendințele și apreciază calitatea și posibilitatea de a-şi întregi garderoba cu haine de de ultimă oră care îi ajută să iasă în evidență în mulțime și să se afle pe o poziție ascendentă în graficul modei.

Deschiderea Forever 21 în București va avea loc pe data de 3 septembrie, la mall-ul PARKLAKE. Mai mult decât atât, primii 300 de cumpărători vor primi vouchere cadou în valoare de 50 Lei.SHOT_11_040_v3

Deschiderea magazinului FOREVER 21 în România promite să fie cel mai mare succes al modei din această toamnă. Așteptăm selecția lor unică de haine și accesorii – și, cu siguranță, vom fi primii la coadă atunci când magazinul se va deschide.

Noi urăm brandului Forever 21 un început strălucit în România și așteaptăm cu nerăbdare ca brandul să farmece și să îmbogățească scena modei locale!

Printre vedetele de la Hollywood care fac shopping la Forever 21 se numără Jenifer Lopez, Selena Gomez, Mila Kunis sau surorile Kardashian.

Cosmo pune în concurs 3 vouchere în valoare de 100 lei fiecare, valabile doar pe 3 septembrie. Înscrie-te și tu aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *