Tommy Hilfiger anunță noi colaborări pentru sezonul primăvară 2019

Brandul Tommy Hilfiger anunță două colaborări – un parteneriat nou alături de artista Zendaya și o a doua colecție realizată cu ajutorul lui Lewis Hamilton, Campion Mondial Formula 1.

TommyXZendayaPentru primăvară 2019, labelul american va lansa o colecție capsulă, creată împreună cu artista Zendaya. Actriță, cântăreață și ambasadoare la nivel global a colecțiilor Tommy Hilfiger, Zendaya alătură acum portofoliului său și titlul de co-designer pentru o colecție de womenswear.

Prima colecție TommyXZendaya este un omagiu adus femeii puternice, inspirată de figurile feminine emblematice ale anilor ‘70. De asemenea, o inspirație pentru această colecție a fost prezentarea de modă cunoscută sub numele „Bătălia de la Versailles”, un show organizat în 1973, sub forma unei „lupte” între designerii francezi și americani, cu scopul de a strânge fonduri pentru restaurarea palatului. Show-ul a rămas un punct de referință în istoria modei din multe motive, printre care faptul că americanii au surprins așteptările, oferind o viziune proaspătă asupra modei, nu numai prin intermediul hainelor, ci și prin includerea modelelor de culoare, un lucru atipic la vremea respectivă.

Look-ul care definește colecția TommyXZendaya este unul puternic și încrezător, cu siluete structurate, incluzând atât piese casual, precum jeanșii, cât și piese sofisticate, cum ar fi pantsuit-urile cu pantaloni cu talie înaltă, realizate într-o paletă neutră, ce include nuanțe de crem, bleumarin, cu pete de roșu burgund și roșu cabernet. Dungile curcubeu și printurile multicolore inspirate de zodiac adaugă o notă jucăușă colecției, prezente pe rochii feminine lungi și cămăși de satin. Costumul clasic este infuzat cu un twist modern, venind sub formă de pantaloni largi și blazere cu talie îngustă, imprimate cu mixuri de roșu și crem. De la îmbrăcăminte și accesorii la costume de baie și lenjerie de corp, colecția îmbrățișează nostalgia trecutului în timp de privește spre viitor, îmbinând stilul unic și încrezător al artistei Zendaya cu ADN-ul clasic și cool al brandului american.

Colecția TommyXZendaya pentru primăvară 2019 va fi prezentată în premieră în cadrul spectacolului de modă experiențial TOMMYNOW ce va avea loc la Paris Fashion Week pe 2 martie. Colecția va fi disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate, începând cu 16 aprilie 2019.

TommyXLewis

Pentru linia de menswear a brandului, Tommy Hilfiger dezvăluie o colecție-capsulă pentru primăvară 2019, creată alături de Lewis Hamilton – de cinci ori Campion Mondial Formula 1 și ambasador la nivel global al colecțiilor Tommy Hilfiger pentru bărbați.

Cea de-a doua colecție TommyXLewis celebrează convingerea că, atunci când oamenii se întâlnesc, orice proiect devine posibil. Fiecare look aduce un twist fresh designului clasic sport – grafica supradimensionată “CREATE X UNITY”, explozii de roz neon și mov vibrant, degrade-uri inspirate de stilul străzii tipic orașului Los Angeles. Sigla “LH” a evoluat cu un design minimalist care continuă să omagieze steagul iconic Tommy Hilfiger și inițialele pilotului de curse.

Colecția TommyXLewis are la bază influențe sportive, laitmotivele fiind siluetele supradimensionate, croielile relaxate și elementele durabile, cum ar fi bumbacul organic. Colecția cuprinde articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, lenjerie de corp, costume de baie și șosete.

TommyXLewis va fi disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate, începând cu data de 12 martie 2019.


Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.