Expoziția colecției de toamnă-iarnă 2016/2017 Mihaela Glăvan

By  | 
Mihaela Glăvan expune colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 alături de o creație specială, inspirată de personalitatea noului aparat CitiZ by Nespresso. Expresie a aspirației omului modern, colecția conturează un microunivers urban fondat pe valori precum iubirea, libertatea, evoluția continuă.
 
Colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 semnată de Mihaela Glăvan pornește de la căutarea omului modern, aflat într-o continuă evoluție. Înfățișarea și energia Orașului sunt dramatizate într-un puzzle luxuriant de piese, propunere a unei noi ordini în aspirația umană. Două aripi care formează o inimă gata să își ia zborul – motiv recurent – sunt redate în feluri distincte pe parcursul întregii colecții.
„Aripile, luate fie împreună, fie separat, accentuează ideea dematerializării, a desprinderii către noi orizonturi ale creației și ale vieții, dar și cea a schimbărilor pe care se impune uneori să le facem în viețile noastre”, explică Mihaela Glăvan. 
Bocancii gladiator cu accesorii metalice, botinele cu șireturi și talpă flat supradimensionată, gențile de tip rucsac din piele texturată sunt doar cîteva dintre elementele de referință ale sezonului. Aceste piese, impreună cu celelalte elemente ale colecției, redau expresia rafinată a pașilor parcurși de omul modern în universul Orașului. 
„Colaborarea dintre Nespresso și Mihaela Glăvan reprezintă o încununare a două viziuni de design excepționale: cea a unui designer român, purtător al ADN-ului local, alături de expresia iconică a noului aparat CitiZ by Nespresso. Împreună, vă arătăm frumusețea Orașului deopotrivă cu forța și grația omului modern și a pașilor lui – gest care ne aduce mai aproape de dumneavoastră prin design și, desigur, printr-o cafea mereu excepțională”, declară Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România.
Definit prin excelență de un design industrial, puternic urban, aparatul CitiZ exprimă vibrația extraordinară și stilul de viață alert al marilor orașe ale lumii, fiind piesa centrală a colecției Nespresso din această toamnă. Produsul încorporează aceeaşi tehnologie remarcabilă şi presiune de 19 bari pentru care sunt deja recunoscute aparatele Nespresso, versiunea CitiZ&Milkoferind şi posibilitatea de a prepara reţete gourmet, cu spumă de lapte proaspăt.
Colecția semnată Mihaela Glăvan poate fi vizionată în showrooom-ul designerului din Strada Sabinelor 104.
Iată și câteva fotografii de la deschiderea expoziției:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *