Dress to impress. Cum să arăți bine în sezonul rece

Multe femei consideră că este mai dificil să își păstreze stilul în sezonul rece, însă COSMO ți-a pregătit câteva exemple care îți vor arăta că poți arăta de milioane și când plouă sau ninge.

Odată cu începerea toamnei, puloverele, cardiganurile, trench-urile, jachetele, eșarfele, fularele și umbrelele vor fi prietenele tale cele mai bune. Totuși, e ușor de observat cum multe femei se concentrează în această perioadă doar pe haine confortabile, care țin de cald, fără să le mai pese de stil.

Citește și: Avanpremiera: tendințe de toamnă-iarnă 

Deși e important să te ferești de frig, cine spune că nu poți arăta bine și în sezonul rece?

În primul rând, investește în încălțăminte de calitate. Evită încălțămintea de piele întoarsă în zilele ploioase sau când ninge, pentru că va fi distrusă instant, și alege materiale impermeabile.

Ideal ar fi să cumperi ghete, botine și cizme care să se potrivească la cât mai multe ținute, cu talpa cusută, eventual îmblănite.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Ar trebui să ai și două genți de calitate, care, la fel ca încălțămintea, să se potrivească mai multor ținute.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Înlocuiește jachetele pufoase cu scurte de stofă și paltoane groase. Să fim serioși, nimeni nu a arătat vreodată bine cu o jachetă umplută cu puf! Dacă vrei să ieși în evidență, poți purta o jachetă într-o culoare mai intensă sau cu diferite pattern-uri.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest

Cât despre hainele pe care le porți pe sub jachetă, îți recomandăm să alegi layerele. Acestea arată foarte bine și sunt practice în zilele în care dimineața este foarte frig, iar la prânz ți se face cald.

Să nu uităm nici de accesorii! Bijuteriile statement te vor scoate din anonimat, dar și accesoriile mai finuțe, bineînțeles de calitate, sunt o alegere foarte bună.

Citește și: 5 accesorii de toamnă must-have în acest sezon! 

În final, înlocuiește clasica umbrelă neagră, banală, cu una mai colorată, care îți va pune un zâmbet pe față în zilele întunecate și reci.

Sursa foto: Pinterest
Sursa foto: Pinterest
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.