Diesel Preview Spring-Summer 2018

Sezonul acesta, Diesel mizează pe stilul-semnătură și concentrează spiritul nouăzecist al brandului într-o garderobă actuală.

Această colecție este ca un cod. Diesel s-a jucat cu detalii și elemente pe care le poate combina fiecare ȋn propriul stil. Nu este nevoie de un styling nebunesc, pentru că hainele sunt ce trebuie.Hanoracele unisex și bluzele se ciocnesc cu logourile din arhivă, în timp ce mantrele Diesel precum Only The Brave sau For Successful Living sunt prelucrate cu litere neon alăturate denimului negru sau jerseului cu tentă vintage. Rochiile disco din paiete și jachetele glam pentru femei continuă acest buzz stilistic.

Piesele hibrid sunt la putere – o jachetă în flăcări combină un bomber cu detaliile moto, în timp ce o jachetă neagră din piele şi denim are fermoar și manșete inspirate din baseball. Jachetele japoneze suvenir (sau Sukajan) sunt reinterpretate cu broderiile exclusive “Superior” pentru Diesel, un look ce este regăsit și la pantaloni.

Denimului i se acordă atenție specială în acest sezon – materialul este albastru autentic și cu aspect vintage. Dacă nu este albastru în acest sezon, cu siguranță este mai negru decât miezul nopții.

Jachetele sunt uzate în zona coatelor, iar modelul de jeans “Babhila” pentru ea este accesorizat peste tot cu franjuri. Blugii “Dagh” pentru el, din denim prespălat, au o formă ușor inspirată din iconicul model “Cochise” din anii ’90, fiind actualizați cu rupturi artistice. Jeansii slim punk și jacheta hibrid de inspiraţie college se prezintă în stilul DIY denim decolorat.

Detaliile cu șnururi sunt ca o poveste rock ce se derulează alături de rochii-hanorac, tricouri și jachete în cel mai întunecat negru.

Subtoryal, un nou rucsac bărbătesc, este prezentat într-o variantă din neopren, în timp ce geanta iconică pentru femei Le-Zipper se reinventează cu Le-Kimy II, un rucsac mic, și modelul Le-XS Misha II, o mică geantă-poştaş.

Citeşte şi: La final de an, Nicola Formichetti va părăsi poziţia de Director Artistic la Diesel.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.