Diesel Loves Courtney Love… & viceversa

Courtney Love a cântat alături de 1.500 de muzicieni pe stadionul Artemio Franchi, ȋn Florenţa, pe 21 iulie, show ce face parte din That’s Live 2018, un concert caritabil organizat de Rockin’1000, cea mai mare formaţie rock din lume.

Courtney a purtat pe scenă o rochie Diesel personalizată. Designul rochiei a fost gândit astfel ȋncât să pună ȋn evidenţă statutul de style icon al artistei, mizând pe eleganţa clasică, suprapusă cu bucăţi din lumea lui Courtney şi universul Diesel. Inspiraţia a pornit de la relaţia dintre lumea modei şi cea a muzicii, aducând un omagiu celebrelor rochii furou pe care artista le purta în anii ’90, ȋn timp ce mixul este reinterpretat ȋntr-o manieră Diesel. Rochia a fost realizată din mătase neagră italienească, plus şifon transparent, şi a fost finisată cu ajutorul unor tehnici neconvenţionale – margini oblice neterminate şi tăieturi ample. Ȋn final, rochia a integrat atât spiritul Diesel, cât şi pe cel al lui Courtney.Primul artist internaţional care a fost cap de afiş la un show Rockin’1000, Love a cântat două dintre cele mai mari hituri lansate ȋmpreună cu formaţia Hole, “Celebrity Skin” şi “Malibu”, plus un “mystery cover song” ȋn timp ce a fost acompaniată de chitaristul Tad Kubler. Setul complet al Rockin’1000 a inclus un total de 18 piese iconice din istoria rock.

Concertul, organizat de Rockin’1000 cu sprijinul Only The Brave Foundation (care a asigurat prezenţa lui Courtney), va ajuta San Patrignano, o comunitate din Rimini ce susţine un program gratuit de reabilitare, dedicat celor dependenţi de droguri şi marginalizaţi.

Foto: Diesel

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.