Designerul rochiei de mireasa Lady Diana lansează un nou brand

Cine nu îşi mai aminteşte de rochia de mireasă Lady Diana când s-a căsătorit cu Prinţul Charles, în 1981? Trena de opt metri, mânecile bufante, mătasea şi cele 10 000 de perle… În spatele acestei creaţii iconice au stat două nume: designerii David & Elizabeth Emmanuel, soţ şi soţie.

Elizabeth Emanuel, membră a duo-ului creativ din spatele legendei rochii de mireasă a Prinţesei Diana, lansează un nou brand, confirmă Madame Figaro.Brand-ul, Emanuel Mayfair, propune rochii de mireasă și piese vestimentare pentru ocazii speciale, cu influențele anilor optzeci, dar rămânând în ton cu vremurile.

Princess Diana And Prince Charles Prince William

“Coleţiile vor avea spiritul Emanuel, din epoca când am creat unele dintre cele mai celebre rochii pentru Elizabeth Taylor, Carolina Herrera, Joan Collin, dar vor fi profund înrădăcinate în prezent. Aceea perioadă a fost incredibilă, iar Emanuel Mayfair va aduce acea epocă în contemporan. Vreau să revigorez acel spirit într-un nou mod. Vom realiza rochii de mireasă, rochii de seară, pentru ocazii speciale. Toate făcute de mână şi personalizate.”, a declarat designerul pentru revista People.

Citeşte şi: Rochia printesei Diana, vanduta cu 240.000 lire

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.