Designerii romani isi vand creatiile prin FashionUp

By  | 

Designers’ Boutique by FashionUp te intampina cu cele mai noi colectii ale creatorilor, asa cum au fost vazute pe podiumurile prezentarilor de moda.

De la rochiile de cocktail semnate Maria Lucia Hohan la incaltamintea arhitecturala a Mihaelei Glavan, de la piesele de party ale Mirelei Diaconu si ale Laurei Lazar la pantofii si plicurile pretioase Chou Chou, in Designers’ Boutique vei gasi tot ce ai nevoie pentru o garderoba eleganta.

Cele care prefera feminitatea discreta, pentru zi sau seara, isi vor gasi tinuta in propunerile Adelinei Ivan si ale Eugeniei Enciu.

Pentru un stil casual-urban, Designers’ Boutique ti-a pregatit accesorii jucause semnate Carla Szabo, pantofi comozi de la Coca Zaboloteanu, piese cu atitudine, din tricot, de Kinga Varga si rochii, fuste si tricouri nonconformiste de la Zasha.

„Designers’ Boutique isi propune sa devina spatiul de unde cumperi daca nu vrei sa mai intalnesti pe cineva imbracat ca tine, indiferent de ocazie! Pana acum, accesul celor pasionati de moda la creatiile designerilor romani a fost destul de limitat. Vrem sa aducem creatorii nostri mai aproape de consumatorul final”, declara Oana Titica, Project Manager Designers’ Boutique by Fashion Up.

Hainele si accesoriile de designer sunt facute pe comanda si sunt livrate oriunde in tara.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *