Deschiderea COCOR va marca inceputul sezonului de fashion din toamna

By  | 

„Data de lansare a fost special aleasa si coincide cu echinoctiul de toamna, zi egala cu noaptea, care marcheaza debutul toamnei astronomice si al noului sezon de fashion. Am considerat aceasta data simbolica cea mai potrivita pentru lansarea magazinului COCOR, un punct de referinta al centrului istoric bucurestean inca din 1970.” a declarat dl. Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie COCOR SA Bucuresti.

Semnarea mai multor contracte cu branduri premium, finalizarea lucrarilor de amenajari interioare, precum si alegerea agentiei de publicitate, au condus la stabilirea datei oficiale de deschidere a magazinului. Pregatirea deschiderii va incepe chiar de saptamana viitoare prin intrarea brandurilor in locatie si amenajarea fiecarui magazin.

Bugetul de comunicare alocat deschiderii COCOR Department Store se ridica la aproximativ 600.000 euro net, suma in care sunt incluse activitati de PR, BTL si servicii media (TV, radio, print, online si DOOH).

„Investitorii puternici si cu viziune, precum Grupul Cocor, tintesc oportunitatile inaintea piedicilor din vremurile de criza. Inaugurarea din septembrie a Cocor Store, cea mai mare investitie din Centrul Istoric al Bucurestilor, in valoare de 25 milioane de euro, incununeaza o serie de succese, deschisa de lansarea Cocor MediaChannel la 1 decembrie 2008, cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300 mp de ecrane si iluminatii digitale, si continuata la 15 mai 2009 cu deschiderea celui mai modern si mai mare SPA din Romania la Cocor SPA Hotel din Neptun Olimp cu 3000 de mp.” a mai declarat dl. Dan Barbulescu.

Brandurile de fashion designeri care si-au anuntat in ultimele saptamani prezenta in COCOR Department Store sunt: Dolce & Gabbana, Cesare Paciotti, Marc Jacobs, Givenchy, Truzzi, Just Cavalli, Gianfranco Ferre, Calvin Klein, Carlo Pignatelli, Trussardi, Pierre Cardin, Mastai Ferretti, Vittorio Marchesi, Flavio Castellani.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *