Denim-ul la H&M, cu  Suki Waterhouse, Anaïs Gallagher și Adonis Bosso 

Permite imaginaţiei să zboare sezonul acesta și poartă cu atitudine materialul preferat al tuturor timpurilor. Este vorba bineȋnţeles despre denim, dar de data aceasta cu siluete noi, culori vii și o nouă pasiune pentru suprapuneri. Toate acestea sunt surprinse ȋn imaginile noii campanii globale care dorește să sublinieze diversitatea denim-ului H&M ȋn sezonul acesta. Ca și modele ale campaniei le putem admira pe actriţa Suki Waterhouse, alături de Anaïs Gallagher și Adonis Bosso, pe un fundal muzical compus chiar de Suki. O serie de piese din denim pentru femei, bărbaţi dar și copii va fi lansată ȋn magazinele H&M din ȋntreaga lume dar și online pe hm.com ȋncepȃnd cu luna Februarie. 

 “Denim–ul este asemenea unei panze albe pe care ne putem exprima creativitatea zi de zi. Îl consider ca pe o garderobă a vieţii mele și găsesc zi de zi nenumarate moduri de a-l purta. Îmi oferă ȋn permanenţă idei noi pentru a mă ajuta să ȋmi evidenţiez personalitatea” declară Suki Waterhouse.“La H&M considerăm denim-ul ca fiind potrivit pentru toata lumea. Primăvara aceasta este ocazia perfectă pentru a le oferi clienţilor noștri posibilitatea de a purta denim-ul ca pe o extensie a propriei personalităţi, prezentandu-le noi tăieturi și culori aprinse. Totodată trebuie să mărturisim că iubim noile suprapuneri de denim.” declară Pernilla Wohlfahrt, Director de creaţie H&M.

Cȃnd vine vorba de colecţia pentru femei, avem numeroase sugestii pentru denim-ul primăverii acesteia. Pentru o notă proaspătă, propunem culori cum ar fi rozul pudrat, alături de jachetele galbene și pantalonii tip boyfriend din denim se combină armonios, pe cand fusta lungă are un aer relaxat oferit de cusăturile la vedere. Pantalonii evazaţi sunt susţinuţi ȋn talie de către o curea făcută și ea din denim pe cȃnd jeansii albastri se evidenţiază prin rupturi și tonuri diversificate.

Colecţia pentru bărbaţi se ȋnvarte ȋn jurul jachetei clasice din denim și a pantalonilor din același material, fie ca au un aspect uzat sau unul complet nou. Denim-ul pentru adolescenţi este unul cu o energie aparte, fiind alcătuit din jachete cu aplicatii, rochii cu două tipuri de nuanţe suprapuse și pantalonii cu talie ȋnaltă.

Citeşte şi: O NOUA COLECȚIE H&M DEDICATĂ BĂRBAȚILOR, ÎN COLABORARE CU G-EAZY

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.