DELICATEȚE FEMININĂ ȘI FORȚA DE A URCA MUNȚII: MIHAELA GLĂVAN A LANSAT COLECȚIA PRIMĂVARĂ-VARĂ 2018

Mihaela Glăvan lansează colecția de primăvară-vară 2018 într-o reinterpretare urbană a echipamentului tehnic de munte. Mesajul colecției încurajează omul modern la redefinirea libertății personale și depășirea limitelor impuse de societate.

 Designerul Mihaela Glăvan propune o nouă colecție de încălțăminte și accesorii de piele pentru sezonul de primăvară-vară 2018, cu detalii inspirate din echipamentul tehnic de munte, reinterpretate în stil urban.Elementele definitorii ale colecției sunt motivele florale brodate pe neopren, accesoriile metalice specifice ținutelor sport, kitten heels și o siluetă nouă de pantof cu talpă supraînălțată.

Mesajul colecției propune o reinterpretare a forței așa cum se manifestă ea de către omul modern, puternic urbanizat, care nu uită însă de sensibilitatea și sinceritatea pașilor lui. <Munții> pe care îi urcăm în fiecare zi căpăta forme din ce în ce mai diferite – sunt limite impuse de societate sau chiar de noi înșine. Cei care cuteză să îi cucerească și luptă pentru libertatea lor merită un act artistic dedicat”, explică designerul Mihaela Glavan.

Evenimentul de lansare a colecției a constat într-o prezentare de podium a pieselor Mihaela Glavan SS2018 de către nume recunoscute ale actoriei de teatru și film din    România: Ana Ularu, Maria Obretin, Crina Semciuc, Mădălina Craiu, Meda Victor, Ioana Flora, Ana Covalciuc, Andreea Vasile, Ada Galeș, Ilinca Harnut, Olimpia Melinte, Raluca Aprodu, Ioana Blaj, Cosmina Stratan, Ana Donosa, Iulia Lumânare, Dana Rogoz, Aylin Cadir, Adina Lucaciu, Ana Odagiu. Defilarea s-a desfășurat in timpul concertului live al trupei de rock alternativ Coma.

Mihaela Glavan

«Iubesc creațiile Mihaelei Glăvan pentru că, dincolo de frumusețea evidentă formei, ele propagă valori în care cred cu tărie-iubirea, libertatea, evoluția continuă. A fost o bucurie să fiu pe scenă pentru ea, purtându-i creațiile », explică Ana Ularu.

Lansarea colecției SS2018 propune publicului, în premieră, linia vestimentara LIN, in colaborare cu Alina Puscas. Creatia este semnata de Mihaela Glăvan, infatisand piese basic, modulare, haine cu un design minimal.

In cadrul evenimentului de lansare a colectiei Mihaela Glavam primavara-vara 2018, au fost alaturi IQOS Romania, Perwoll, Fashiondays, HTC, Marie Claire, S-Karp

Mihaela Glăvan este designerul din spatele brandului cu același nume.

Minimali, smart și arhitecturali în design, pantofii Mihaela Glăvan se disting prin complexitatea și diversitatea croiurilor, rafinamentul cromatic și farmecul pantofilor realizați manual.

Pantofii Mihaela Glăvan sunt realizați în exclusivitate în propriul atelier de producție, situat în București.

Citește și:

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.