Decolteul adanc, trend avantajos pentru tipele cu sanii mici

By  | 

Înainte să începi să te plângi iar că nu îţi convine cum arăţi mai uită-te o dată în oglindă şi încearcă să îţi transformi „defectele” în calităţi! Spre exemplu, dacă şi tu eşti una dintre tipele cu sânii mici, frustrată până peste cap de acest aspect, să îţi reamintim cât de multe vedete fac parte din aceeaşi categorie: Malin Akerman, Rosie Huntington Whitely, Alessandra Ambrosio, Nina Dobrev, etc…

Pe lângă numeroasele trucuri care te ajută să pari că ai sânii mai mari, profită de înzestrările tale pentru a-ţi compune cele mai sexy ţinute cu ajutorul decolteului adânc. Ia exemplu de la vedetele din galeria noastră foto, care nu au nici cel mai mic stres în această privinţă, din contră, au foarte mult sex appeal.

Tipele cu sânii mici se bucură şi de alte avantaje anatomice de care „oponentele” lor sunt lipsite, aşadar reconsideră-ţi părerea despre corpul tău. Învaţă să te iubeşti aşa cum eşti şi vei ajunge să faci tot ce ţi-ai propus. Şi ca să nu le mai invidiezi atâta pe tipele cu sânii mari, iată cu ce probleme se confruntă ele în viaţa de zi cu zi.

Nu uita, înainte de toate, atitudinea este cea care te face să fii sexy!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *