De unde poți să cumperi cercei cu clips

Nu am găuri pentru cercei în urechi” – iată fraza cu care, garantat 100%, pot să fur mereu oamenilor o expresie șocată pe chip, și răspunsul confuz și incredul… cum adică… chiar nu ai purtat niciodată cercei?

Adevărul este că port cercei. Doar că, ce-i drept, paleta de modele din care pot să aleg este, din păcate limitată, majoritatea modelelor fiind gândite pentru urechi care au piercinguri. Nu am de gând să îmi fac găuri în urechi curând (a devenit un soi de signature pentru mine, pe parcursul timpului, faptul că nu am găuri pentru cercei), ceea ce înseamnă că sunt mereu cu ochii pe locurile din care pot cumpăra modele care nu necesită piercinguri – mai exact, cercei cu clips.Târgurile vintage sunt un loc bun în care poți căuta – probabil știi deja că majoritatea cerceilor creați până prin anii ’90 aveau închidere cu clips.

Pe lângă târgurile vintage, iată câteva dintre magazinele în care poți cumpăra în acest moment cercei cu clips (din păcate, acest lucru se schimbă de la sezon la sezon – de pildă, Mango și Uterque, care aveau mai mereu modele cu clips, vara asta nu au inclus niciun astfel de model):

  • Zara – au deja în colecția nouă mai multe modele cu clips, și urmează să includă și altele, pe măsură ce întreaga colecție își face loc în magazine.

  • H&M – nu au multe modele, cam 2-3 per sezon, dar sunt la prețuri foarte foarte bune.

  • Net-a-Porter.com & Farfetch.com – căutarea clip on earrings” generează zeci de rezultate pe ambele platforme, dar, ce-i drept, prețurile sunt ușor cam piperate. Perioada soldurilor nu s-a încheiat încă, așa că poți profita pentru a achiziționa acum ceva la reducere.

Mai jos, iată câteva dintre cele mai simpatice perechi de cercei cu clips pe care le-am reperat recent:

The modern vintage

Ai putea crede, văzându-i la urechi, că sunt un model vintage autentic. Probabil ți-i imaginezi alături de o rochie delicată, A-line, cu aer ultra feminin – ceea ce e o opțiune perfect în regulă, dar poate un pic cam prea previzibilă. Pentru a crea un contrast interesant între ideea de nou și vechi, îți propun să nu îi porți alături de haine care au tot aspect vintage, ci să îi folosești drept finishing touch pentru un outfit cu aer urban (cum ar fi rochia de mai jos, din lână extra subțire, cu croială relaxată și guler voluminos).

Cercei Zara, 59,90 lei – aici, rochie Zara,149,90 lei – aici

Beach Buddies

Nu îți sugerez să porți cercei la mare, când mergi la plajă – șansele sunt că ai să îi pierzi în apă. Dar dacă este vorba de o petrecere pe plajă sau la piscină, cerceii de mai jos merg de minune – poartă -i cu o rochie alb imaculat și o pălărie de pai într-o nuanță veselă.

Cercei Marni, 92 euro – aici, Pălărie Uterque, 239 lei – aici

Jumping Through Hoops

De mult îmi doream o pereche de cercei rotunzi, însă nu am găsit niciodată în varianta cu clips… până acum. I-aș purta alături de un boiler room jumpsuit (un trend în materie de salopete pe care o să începi să îl vezi tot mai des, mai ales pentru că e adorat de vedete precum Rihanna sau Gwen Stefani) și o dungă de eyeliner alb (un look inspirat tot de Rihanna).

Cercei Zara, 49,90 lei – aici, salopetă Zara 199,90 lei – aici, creion de ochi Make Up For Ever, 48,50 lei – aici

Day-to-Day Retro

Încă o pereche de cercei noi care ar putea fi confundați cu un model vintage. Ce-ai zice să îi porți alături de o pereche de ochelari de soare maxi și – încă un element retro – un lanț pentru ochelari din zale de acrilic cu model marble?

Cercei Zara 59,90 lei – aici, ochelari de soare Uterque, 389 lei – aici, lanț pentru ochelari de soare Uterque, 239 lei – aici

The Hopeless Romantic

Cerceii aceștia au un aspect destul de prețios încât să poată fi purtați alături de o rochie elegantă, seara, dar îi poți purta și în timpul zilei – merg perfect alături de rochii diafane din voal.

Cercei Oscar de la Renta, 144 euro – aici, rochie Mango, 159,90 lei – aici

Grandma’s Earrings

Probabil ai putea găsi un model aproape identic în caseta de bijuterii a bunicii tale. Ai putea să porți acești cercei alături de un model de pantofi tot de inspirație retro, cum ar fi cei de mai jos, care, pe lângă designul inedit, sunt și foarte comozi.

Cercei H&M, 24,90 lei – aici, pantofi Bershka, 129,90 lei – aici

A bit of sparkle

Încearcă un vibe inspirat de colecțiile Sain Laurent pentru următoarea petrecere – o rochie mini din piele ecologică plus o pereche de cercei cu strasuri (care, în ciuda aspectului prețios, au un preț rezonabil).

Cercei Kenneth Jay Lane, 70 euro – aici, rochie J.O.A., ASOS, 49,99 euro – aici

The IT accessory

De când a apărut pe podium, în colecția Balenciaga pentru toamnă/iarnă 2017, acest cercel (se vinde nu în set, ci câte unul, de sine stătător, putând fi purtat ca atare sau în mix & match cu un altul diferit) a apărut în numeroase pictoriale, pagini de shopping ale revistelor, și a făcut înconjurul internetului pe Instagram, pentru că multă lume a îndrăgit acest model de inspirație vintage, cu dimensiuni exagerate, care asigură un impact major, indiferent cu ce e purtat. Prețul inițial nu era unul deloc accesibil, dar acum poți găsi cercelul la reducere! Și poți să îl porți cu o eșarfă transformată în turban pentru a întregi la fix aerul retro.

Cercei Balenciaga, 153 euro – aici, eșarfă Mango, 99,90 lei – aici

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.