De la pantofi la…rochii de mireasa. Noua linie de rochii de mireasa a primit numai laude

Vara deschide sezonul nuntilor. Nu ai gasit inca o rochie potrivita pentru nunta ta? Nu e nicio problema, Sarrah Jessica Parker a lansat o noua colectie de rochii de mireasa, SJP by Sarah Jessica Parker Bridal,  dupa ce anul trecut colectia sa de pantofi s-a bucurat de un succes imens.

După ceva timp de la lansare, rochiile de mireasă ale actriţei se bucură de apreciere şi vânzări impresionante. Rochiile sunt disponibile exclusiv pe platforma Gilt.  Colecția conține zece piese – un mix de rochii, salopete, fuste și bodysuits – disponibile de la mărimile 0 până la 14 și cu prețuri cuprinse între 295 de dolari și 2 395 de dolari.Cum te asiguri ca merita sa le cumperi? Actrița are un simț excentric al modei. Sa ne aducem aminte ca ea a purtat o rochie de mireasă neagră la nunta cu Matthew Broderick din 1997 și a ținut să-și pună amprenta personală și pe colecția de rochii de mireasă.  SJP by Sarah Jessica Parker Bridal va conține și piese pentru miresele moderne, netradiționale, caracterizate prin culori îndrăznețe și detalii precum tăieturi sau pene.

„Ne-am dat seama că era un spațiu nevalorificat, în care miresele își doresc ceva care să fie diferit“, a spus Parker pentru WWD. Ținutele din colecția actriței sunt versatile, ea dorindu-și să nu fie purtate numai într-un cadru atât de romantic ca o nuntă, dar și cu alte ocazii:

„Piesele pot fi purtate și în afara acestui eveniment special. Fie că ești persoana care se căsătorește sau doar ești învitată la nuntă, toate aceste piese ar trebui să fie relevante în dressingul tău. Sunt câteva piese care par mai mult pentru nuntă, dar nimeni nu spune că nu sunt ok pentru a fi purtate și în alte ocazii importante“, a adăugat actrița în vârstă de 59 de ani.

Citeşte şi: Sarah Jessica Parker a lansat o colecție de bijuterii fine

Text: Monica Vâlcu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.