De ce și cum să porți haina de blană în iarna 2019/2020

Haina de blană este un articol vestimentar foarte blamat în ultimii ani. Când vine vorba despre blană naturală, în societatea modernă actuală, multe persoane nu o mai consideră un lux sau un semn de opulență, ci o cruzime față de animale. Acest lucru determina foarte multe femei să renunțe sau să se gândească de două ori înainte de a investi într-o haina de blană naturală.

Totuși, există încă femei care știu ce își doresc, care au purtat și încă preferă blănuri naturale în detrimentul celor artificiale și se mândresc cu acest lucru!

Motivele pentru a cumpără o haina de blană în această iarnă

Anotimpul rece aduce cu sine și o mare bucurie pentru femei – anume aceea că pot purta din nou haine de blană. Hainele de blană sunt un must have pe timp de iarnă, iar blană naturală este cea mai bună alegere. Aceste piese vestimentare se potrivesc perfect cu blugi, pantaloni casual sau eleganți, cu fuste și rochii, cu elemente elegante, precum și smart casual.

Haina de blană este un obiect vestimentar cu un aspect deosebit, prețios și feminin, de lungime variabilă – lungă, midi sau scurtă. În ultimii ani, membrii organizațiilor PETA picheteaza defilări de modă, militează pentru că femeile să renunțe să mai poarte haine din blană naturală și să salveze, astfel, animalele. Blană artificială este soluția pe care acești membri o propun, însă nu prea este pe placul femeilor.

Blănurile voluminoase, dar și cele mai ușoare și subțiri sunt preferate de femeile elegante, care știu că, atunci când poartă o haina de blană, posibilitățile de a o asorta cu alte piese vestimentare sunt, practic, nelimitate.

O haina de blană se poate purta atât peste o rochie subțire de mătase, cât și peste un pulover și o pereche de blugi, cu o pereche de pantofi cu toc înalt sau cu o pereche de cizme de piele până la genunchi.

Cel mai vechi element vestimentar își face din nou apariția la prezentările de modă

Haina de blană este, poate, cel mai vechi obiect vestimentar cunoscut de om. În timpurile de demult, oamenii își confecționau haine din pielea și din blană animalelor, care le ofereau un confort termic ideal.

Și în ziua de azi, o haina de blană oferă un confort termic greu de egalat de alte materiale.

Haina de blană de nurcă sau de vizon, spre exemplu, este cea mai permisivă și mai versatilă, putând fi vopsită în orice culoare, tunsă și croită în orice model.

În plus, blană de vizon este călduroasă și are un aspect estetic deosebit. Haina din blană de vulpe oferă un confort termic ridicat și se găsește în confecții de lungimi reduse sau chiar în veste. Haina de blană de vulpe este destinată ținutelor casual și poate fi găsită în cape.

Nu în ultimul rând, sunt disponibile modele de haina de blană din chinchilla sau samur, dar și din blană de nurcă.

 

 

Sursă: Digital Metrics

Sursă foto: Pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.