De ce să alegi bustiere în locul sutienelor

Unul dintre cele mai hot trenduri ale anului 2016 îl reprezintă bustierele. Iată câteva motive pentru care și tu să le alegi în favoarea sutienelor.

Foarte multe femei urăsc sutienele și pe bună dreptate: chiar dacă îți cumperi mărimea potrivită, după câteva ore pot deveni inconfortabile, transpiri mult mai ușor în ele, trebuie să fii atentă să nu fie vizibile, uneori chiar încearcă să te înjunghie în inimă dacă materialul se deteriorează și iese sârma… Însă ai nevoie de susținere, deci ce e de făcut? Poartă bustiere!5 sfaturi pentru a cumpara sutienul perfect

Vremurile când bustierele erau doar un material simplu și urât au dispărut demult. În prezent, găsești bustiere în diferite culori sau pattern-uri, cu mai multe bretele prinse în V sau în zig-zag, bustiere obișnuite sau mai lungi… găsești orice model îți dorești.

De ce să alegi bustiere în favoarea sutienelor?

Sunt confortabile. Sânii nu trebuie aranjați mereu, bretelele nu alunecă, sârma nu te jenează… toate problemele întâlnite la purtarea unui sutien au dispărut!

Nu trebuie ascunse. În funcție de modelul purtat și de restul pieselor vestimentare alese, o parte din bustieră poate fi la vedere. De exemplu, dacă ai o bluză cu un decolteu foarte adânc bustiera va arăta chiar interesant, la fel și dacă ai ales o bluză sau un pulover foarte largi și lăsate pe umeri.

Ce costume de baie se poartă în vara 2016?

Se poate purta fără bluză. Potrivite în special la festivaluri sau petreceri, anumite bustiere arată excelent cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă. Poți alege o bustieră cu un model interesant sau una confecționată din dantelă ori piele ecologică.

Iată 5 exemple de bustiere care ne plac foarte mult:

Tu porți bustieră?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.