David Beckham și Adidas lansează Capsule Collection

By  | 

Adidas și David Beckham au făcut echipă pentru lansarea Capsule Collection, o linie de încălțăminte sport ce include și pantofii de fotbal Predator Accelerator, care au fost reinventați.

Beckham, care este de mult timp asocial cu compania, a fost implicat în procesul de design, participând la întâlnirile din timpul dezvoltării noii colecții.

Lansarea a avut loc prin streaming, pe pagina de Facebook a fostului fotbalist, iar noile produse au fost purtate în cadrul unui meci 5 la 5, în care a participat și Beckham.

David Beckham Capsule Collection conține trei perechi noi de încălțăminte în trei culori iconice (alb, negru și roșu), pentru stadion, stradă și teren de fotbal sintetic. Una dintre acestea este o versiune reinventată a Predator Accelerator. „Când mă gândesc la cele mai multe momente ale carierei mele, tema centrală este Adidas Predator”, spune Beckham. „A fost întotdeuna acolo, ajutându-mă să joc bine când am avut cea mai mare nevoie.”

Așa cum era de așteptat, colecția nu e prea ieftină, încălțămintea costând între 179 și 299 lire (apoximativ 942-1573 lei).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *