Cum te imbraci vara?

Oricât de mult ne place vara, uneori e atât de greu să ne îmbrăcăm pentru a suporta căldura… COSMO ți-a pregătit câteva sfaturi pentru a face față acestor zile un pic cam prea călduroase.

Dacă iarna ne este frig, nu trebuie decât să mai adăugăm o piesă vestimentară și situația e rezolvată. În schimb, vara treaba e puțin mai complicată. Trebuie să recunosc, sunt destul de sensibilă la căldură și prefer vremea mai răcoroasă și sunt sigură că multe dintre voi înțelegeți despre ce vorbesc. Cu toate acestea, suntem nevoite să ieșim din casă și în sezonul cald, deci iată cum ar trebui să te îmbraci pentru a te proteja de căldură.Riscurile verii si cum sa le faci fata

În primul rând, nu îți voi spune să renunți la hainele închise la culoare, deși acesta este sfatul principal pe care ți-l va da oricine. De ce spun asta? Nu doar pentru că îmi place negrul, ci și pentru că diferența nu este atât de sesizabilă precum se crede. Dintr-un motiv sau altul, lumea tinde să exagereze cu treaba asta. Aveam o colegă de școală care chiar se vopsea blondă vara și brunetă iarna. Nu, nu glumesc și da, își distrugea părul. Continuă să porți culorile pe care le preferi, atâta timp cât ții cont de următoarele:

Alege haine dintr-un material natural precum bumbacul, care îți lasă pielea să respire. Materialele sintetice te vor face să transpiri mai mult și nimeni nu își dorește asta. De asemenea, este recomandat să alegi haine vaporoase – în felul acesta, permiți aerului să circule mai ușor. Nu uita nici de lenjeria intimă! Și aceasta trebuie să fie confecționată din materiale naturale.

Consultatie in garderoba

Dacă ai sânii mici și nu ai nevoie de susținere și, bineînțeles, dacă bluza ți-o permite, renunță la sutien. În cazul în care ai nevoie sau ții neapărat să porți un sutien, cel puțin alege unul cât mai simplu, care să nu aibă 10 straturi de burete pentru push-up. Fă schimbarea aceasta măcar o zi și vei descoperi că diferența este foarte mare.

Apoi, poartă cât mai des sandale sau teneși subțiri. Sandalele cel puțin le găsești într-o varietate foarte largă de modele, deci este imposibil să nu existe ceva și pe placul tău.

Nu uita nici de accesorii: ochelari de soare (de calitate!), pălărie (ai avut vreodată insolație? Crede-mă, nu ai vrea să ai), dar și clasicul și elegantul evantai, care va fi foarte de folos mai ales dacă circuli cu transportul în comun. Poți merge chiar mai departe, dacă îți dorești, cu o umbreluță de soare chic.

Sa vorbim despre ingrijirea parului in sezonul cald!

Nu în ultimul rând, nu uita de crema de protecție solară! Chiar dacă nu stai mult în soare, razele sale nocive vor ajunge la tine și când te afli în drum spre magazin, birou sau brunch cu prietenele.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise