Cum te imbraci in zilele ploioase?

În această perioadă, vremea este foarte schimbătoare: azi e soare, mâine plouă! De câte ori nu ţi-a stricat ploaia planurile vestimentare? Totuşi, dacă vremea este mohorâtă nu înseamnă că trebuie să i te asortezi, ci poţi arăta la fel de bine ca în orice altă zi.

Pentru început, ai grijă ce încălţăminte porţi! Dacă ştii că este posibil să plouă, evită încălţămintea din piele întoarsă, aceasta se poate strica foarte uşor când intră în contact cu apa. Nu te baza pe faptul că doar o să picure puţin cât eşti la muncă, vremea te poate lua prin surprindere. Dacă te-ai săturat să vezi peste tot prin oraş cizme de cauciuc negre, stai liniştită, există o mulţime de modele cu imprimeuri simpatice care îţi stau la dispozitie. Evident, la birou nu arată prea elegant, aşa că ia cu tine şi o pereche de pantofi cu care te poţi schimba când ajungi.

De asemenea, nici jachetele din piele întoarsă nu sunt o idee bună, chiar dacă ai umbrelă. Poată la tine o pelerină de ploaie, cu un imprimeu vesel, bineînţeles. 

Cât despre umbrelă, poartă mereu în geantă una pliabilă pentru cazurile când te prinde ploaia în oraş. Fii îndrăzneaţă şi alege un model colorat sau cu un model interesant. Aceasta este doar umbrela de urgenţă, totuşi, aşa că este nevoie să mai ai şi una de calitate, pe care să nu ţi-o strice vântul. Alege una dublată, groasă, care nu te va lăsa la greu.

În plus, pune în geantă şi un cargidan şi o eşarfă, mai ales dacă ştii că eşti o persoană mai sensibilă şi răceşti repede. Este de preferat ca eşarfa să fie mai grosuţă, din bumbac, eventual puţin mai mare decât cele obişnuite, pentru a o putea pune pe cap în cazul în care umbrela ţi s-a stricat.

După cum vezi, este destul de uşor să arăţi bine chiar dacă vremea nu este cea mai frumoasă!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.