Cum sa-ti organizezi geanta: ce sa porti mereu la tine

Geanta este un accesoriu indispensabil pentru orice femeie, în care purtăm tot felul de obiecte, mai mult sau mai puţin importante. COSMO ţi-a pregătit o listă cu ce trebuie să ai mereu în geantă, pentru a fi sigură că niciodată nu îţi lipseşte ceva important.

În primul rând, trebuie să ai la tine portofelul care să conţină atât bani, cât şi acte. Încearcă să ai mereu şi bani cash, pentru cazurile în care chiar ai nevoie de ei şi nu găseşti în zonă un bancomat.

Telefonul mobil, gadget devenit indispensabil în viaţa de zi cu zi. Poţi adauga şi încărcătorul, poate ţi se întâmplă să rămâi fără baterie, mai ales dacă deţii un smartphone şi obişnuieşti să îl butonezi cu pasiune întreaga zi.

O listă cu contacte de urgenţă, just in case. Memorează câteva dintre numerele de telefon importante: ale părinţilor, iubitului, al prietenei tale, etc.

O mică trusă de cosmetice care să conţină o oglindă, pudră, creion dermatograf, ruj, balsam de buze, un deodorant mic pentru orice eventualitate şi tampoane.

Şerveţele uscate şi umede (dacă nu vrei să cari cu tine un pachet mare de serveţele umede sau nu le foloseşti atât de des, cere unul în plus data viitoare când mergi la un fast food).

O perie de păr compactă, eventual una cu oglindă, pentru a avea două obiecte în unul; astfel, economiseşti şi spaţiu. De asemenea, un elastic şi o agrafă de păr.

Gumă de mestecat. Trebuie să ai mereu o respiraţie proaspătă, nu?

Ce câte ori nu ţi s-a întâmplat să îţi rupi o unghie? Ţine la tine şi o pilă de unghii pentru astfel de situaţii.

O agendă în care să notezi informaţii importante şi un pix. Hârtia rămâne un suport la fel de important în continuare şi poate fi şi un accesoriu stylish.

Pastile pentru dureri de cap sau menstruale. Nu vrei ca o astfel de durere să îţi strice toată ziua, nu?

Deşi nu este indispensabil, un alt obiect care este recomandat pentru o femeie să îl aibă mereu cu ea este spray-ul cu piper pentru autoapărare. Sperăm să nu ai vreodată nevoie să îl foloseşti, însă e mai bine să fi precaută. În plus, are un preţ accesibil.

O carte. Fie că foloseşti transportul în comun sau automobilul propriu, este bine să ai mereu la tine o carte, pentru a nu te plictisi. Dacă foloseşti transportul în comun câte o oră pe zi până la muncă sau la şcoală şi înapoi, salvezi astfel timp mort. Ai grijă, totuşi, să nu te cufunzi prea mult în lectură şi să ratezi staţia unde trebuie să cobori! Iar dacă foloseşti automobilul propriu, nu ştii când se poate întâmpla să ajungi prea devreme undeva sau persoana cu care tebuie să te întâlneşti să întârzie.

Tu ce altceva ţii mereu în geantă?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.