Cum să te îmbraci în funcție de jobul pe care îl ai

În ziua de azi, femeile pun mult accent pe modul în care arată, mai ales când vine vorba de ținuta la locul de muncă. Cu cât sunt mai aranjate și mai puse la punct, cu atât reușesc să deschidă mai multe uși și să primească aprecieri din partea colegilor. Iar pentru că prima impresie contează întotdeauna, este important să știi cum să te îmbraci adecvat în funcție de mediul de lucru în care îți desfășori activitatea.

Iată câteva idei de ținute vestimentare potrivite pentru cele mai în vogă meserii!

Profesoară

În sistemul educațional există reguli stricte de etichetă, întrucât profesorii sunt considerați un exemplu pentru elevi. Încă din prima zi de lucru în fața copiilor trebuie să te prezinți într-o ținută clasică și elegantă, în culori neutre, care să nu atragă atenția prea mult. Spre exemplu, o idee de ținută poate fi o fustă până la genunchi cu croială dreaptă în combinație cu o cămașă albă simplă din bumbac și un sacou cambrat. De asemenea, în garderoba ta trebuie să se regăsească haine decente, fără decupaje și porțiuni transparente.

Antreprenor

Ca antreprenor, cu siguranță ai un program extrem de încărcat, bazat pe întâlniri de afaceri, ședințe cu angajații și evenimente din sfera business. Ca urmare, ținuta cu care trebuie să te prezinți este una formală, în alb și negru. Poartă bluze albe elegante în combinație cu pantaloni țigaretă și pantofi stiletto sau cămăși albe în combinație cu fuste conice și pantofi stiletto. La evenimente poți merge îmbrăcată și cu binecunoscuta rochie sacou, care îți va asigura o apariție demnă de o femeie de succes.

Model

Dacă ești model, cu siguranță aspectul fizic și modul în care te prezinți contează foarte mult pentru tine. Fiind mereu în lumina reflectoarelor, trebuie să arăți impecabil și să ai un stil vestimentar care să te reprezinte în totalitate. În general, este indicat să te îmbraci în funcție de programul pe care îl ai în fiecare zi. Ține cont că dacă vei avea filmări sau ședințe foto va trebui să porți rochii scurte, atrăgătoare din dantelă, satin și mătase, care să te transforme într-o femeie seducătoare și plină de senzualitate. De asemenea, vor fi situații în care va trebui să îți etalezi frumusețea naturală cu ajutorul unei lenjerii intime sexy sau al unui costum de baie cuceritor. În plus, nu uita de accesorii provocatoare, cum sunt dressurile tip plasă sau cele cu model, care sunt extrem de sexy.

În această industrie atât de râvnită de către majoritatea tinerelor, există și modele care nu trebuie să se preocupe personal de aspectul fizic. Spre exemplu, modelele de la Studio 20 au întotdeauna la dispoziție o garderobă vastă cu cele mai frumoase piese vestimentare pe care să le poarte în funcție de aparițiile lor. De asemenea, fetele primesc cele mai bune sfaturi în materie de modă, stil și frumusețe și au parte de consiliere din partea specialiștilor pe tot parcursul orelor de program. Acestea învață cum să se prezinte mereu impecabil în societate și cum să își adapteze vestimentația în funcție de locul în care se află.

 

 

Sursa: Advertising Iagency

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.