Cum sa te imbraci ca sa faci fata caniculei (galerie foto)

Și noi, ca multe dintre voi, ne-am întrebat ce anume trebuie să purtăm ca să facem față zilelor caniculare de vară. Este mai simplu decât crezi!

Când temperaturile mari lovesc orașul ai impresia că nu trebuie să mai ieși din casă. Cum acest lucru nu se poate întampla, multe dintre noi apelează la haine ca la un scut. Doar că de multe ori alegerile pe care le facem nu sunt cele mai reușite. Și acest lucru nu se întamplă în mod conștient. Fie ne îmbracăm sumar, care mai mult decât deranjant retinei este deranjant pielii (ne putem alege cu ușurință cu arsuri ale pielii). Fie ne acoperim din cap până în picioare, dar materialele pe care le folosim nu sunt adecvate.Alege haine din materiale care conțin fibre naturale. Bumbacul, inul și mătasea nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vară. În același timp încearcă să le eviți pe cele sintetice. Sunt greu de purtat la temperaturi extreme.

Rochiile lungi și vaporoase, pantalonii evazați și topurile cu croieli fluide sunt cele mai potrivite pentru zilele și serile călduroase.

Chiar dacă nu se înțelege prea mult din temperaturile verii, nu înseamnă că trebuie să îți neglijezi lookul. De aceea îți propunem o serie de ținute stylish din care să te inspiri pentru zilele toride (sau ploioase) de vară.

Text: Teodora Dragusin

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise