Cum sa te imbraci ca sa creezi iluzia de picioare lungi

Chiar dacă Mama Natură nu ne-a inzestrat pe toate cu asemenea atuuri, nu înseamnă că totul este pierdut. Cel puţin la nivel vizual, putem folosi cateva trucuri de styling care alungesc picioarele

Iată principalele piese vestimentare din garderobă care creează iluzia unor picioare mai lungi:Pantalonii cu talie inaltă 

Fie ca sunt largi sau mulaţi,  pantalonii cu talie inaltă oferă efectul de alungire al picioarelor şi te vor face să pari chiar mai înaltă cu caţiva centimetri.

Practic, orice piesă vestimentară cu talie înaltă poate avea acest efect: o pereche de pantaloni clasici, o fustă sau o pereche de pantaloni scurţi. De asemenea, dacă alegi să te îmbraci în aceeaşi culoare din cap până în picioare, silueta va căpata un aspect sculptural şi, din nou, va câştiga în înălţime.

Pantofii nude

Poartă pantofi nude cu toc înalt sau platformă şi vei obţine cu uşurinţă acelaşi efect. Probabil că ai deja în dressing cel puţin un model de pantofi nude, daca nu, ar fi bine să îţi achiziţionezi cât mai repede  o astfel de pereche. Pantofii nude sunt un adevărat must have în garderobă, deoarece sunt foarte uşor de asortat şi arată elegant în orice combinaţie. 

Poartă imprimeuri cu dungi verticale

Imprimeul cu dungi verticale este cel mai vechi truc pentru o siluetă filiformă, armonioasă. Cu atâtea modele de imprimeuri în tendinţe este imposibil să nu găseşti ceva să ţi se potrivească sau poate ai deja prin garderobă haine cu dungi verticale. Combină un outfit cu dungi cu o pereche de pantofi înalţi şi picioarele tale vor părea interminabile!

Ce părere ai despre trucurile sugerate de noi pentru un efect de alungire a siluetei? Nu-i aşa că sunt simplu de adoptat?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.