Cum să porți imprimeuri aparte

Le vezi peste tot, în orice sezon și aproape în orice colecție — imprimeurile florale, animal print sau dungile ne provoacă o senzație stranie de saturație atunci când vorbim despre print-uri. Așa că, în mai, îți propun să treci la modele nonconformiste, ce-ți vor pune
creativitatea la încercare și te vor scoate din anonimat în orice context.

Noțiuni de bază

Poți tine cont de acest lucru: cu cât este mai ciudat, aparte și mai ieșit din comun imprimeul, cu atât se încadrează mai bine în zona de print-uri care îți conferă o apariție cool. Și da, este foarte posibil să nu le găsești în magazinele clasice, așa că îți recomand să vizitezi niște vintage boutiques.

Dress code de sezon

Optează pentru materiale fluide și fine, precum mătase, satin sau voal de mătase, pentru că nu se vor șifona, iar imprimeurile își vor păstra forma și își vor spune „povestea” până la capăt. De asemenea, poplinul sau materiaelele cu textură fixă reprezintă, la propriu, pânza perfectă pentru o pictură reușită.

Accente finale

Îți sugerez o accesorizare aproape minimalistă, pentru că aceste imprimeuri au deja un aspect „încărcat” și conferă din start un aer stylish ținutei tale — e clar că nu ai nevoie și de alte artificii pentru a ieși din tipare. Ochelarii statement sau o pereche de pantofi cu un design aparte reprezintă soluția cea mai fashionable și de bun gust.

Abstract

Optează pentru un costum de tip pijama cu un imprimeu abstract, ce îți va conferi un aer ludic și delicat, și poartă-l cu o pălărie din paie cu borul supradimensionat și o pereche de sandale joase, închise. Punctează cu o geantă încrețită și ochelarii preferați, pentru a duce look-ul tău pe culmile creativității stilistice urbane.

 1. Ochelari Linda Farrow X The Attico, matchesfashion.com, 1.100 lei;
 2. Costum Seen Users
 3. Costum Seen Users
 4. Ochelari Linda Farrow X The Attico, matchesfashion.com, 1.100 lei;
 5. Cercei Bon Bijou, 620 lei;
 6. Geantă Mango, 99,99 lei;
 7. Sandale Zara, 399,90 lei

Photo

Cine a zis că pozele sunt bune doar de pus într-un album foto? Nimeni, exact! Mizează pe imprimeuri inspirate de arta fotografică și combină două tipuri de fotografie diferită. Poartă o fustă midi în formă de A împreună cu un tricou cu croială clasică și pune în valoare ținuta cu un turban și o pereche de pantofi cu aer vintage.

 1. Turban, Mary Jane Claverol, maryjaneclaverol.com, 939 lei;
 2. Rucsac, H&M, 59,99 lei;
 3. Pantofi, Mango, 269,99 lei
 4. Tricou, Wolford, 398 lei;
 5. Fustă, Plac C, farfetch.com, 1.884 lei;

Pop-Art

Inspirate de arta lui Andy Warhol, imprimeurile pop-art sunt preferatele mele. Alege și asortează două modele de imprimeu diferite (însă în aceeași direcție stilistică), care se regăsesc într-un costum cu o croială lejeră, de inspirație masculină. O pereche de teniși Vans și o gabardină îți vor da un aer urban și cool, pe care sunt sigură că îl căutai.

 

 1. Cămașă, AZ Factory, net-a-porter.com, 1.919 lei
 2. Pantaloni, AZ Factory, net-a-porter.com, 1.033 lei;
 3. Cercei, Jiwinaia, matchefashion.com, 665 lei;
 4. Gabardină, Zara, 299,90 lei;
 5. Geantă, H&M, 49,99 lei;
 6. Teniși, Vans, 380 lei

Foto: Imaxtree, Pr

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.