Cum purtăm crop top-ul? 6 idei de ținute pentru vară

By  | 

Poţi adopta crop topul în orice tip de ţinută şi pentru orice tip de eveniment, de la cel mai elegant la cel mai nonconformist. Dovadă stau apariţiile ireproşabile ale vedetelor pe stradă, invitate la show-uri tv sau pe covorul roşu al diverselor gale de decernare de premii.

Totuși, această piesă vestimentară nu este atât de ușor de asortat, mai ales dacă vrei să arăți ireproșabil. Iată câteva idei de ținute care îți vor oferi inspirație.

Denimul nu se va demoda niciodată, iar un crop top arată întotdeuna excelent în această combinație, în special dacă alegi unul într-o culoare neutră și fără pattern-uri.

În același timp, nu trebuie să eviți crop top-urile cu modele și nici să te temi să le asortezi cu o fustă despre care unele persoane ar spune că nu se potrivește. Fii curajoasă!

Dacă nu te simți confortabil să arăți prea multă piele, o idee bună este să folosești mai multe straturi. De exemplu, alege un crop top mai deosebit (din piele ecologică sau cu paiete) și o bluză transparentă.

O altă sugestie este să porți crop top-ul împreună cu o fustă maxi.Această combinație va da și impresia că ai picioarele mai lungi.

Bineînțeles, nu trebuie să te temi de nuanțele intense. De exemplu, nu-i așa că ținuta din poza de mai jos arată extrem de stylish?

Orice femeie arată bine îmbrăcată într-o cămașă albă, iar dacă aceasta vine sub formă de crop top cu atât mai bine! În poza de mai jos găsești o ținută ideală pentru brunch sau un concert de vară în parc.

Tu cum preferi să porți crop top-urile?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *