Cum purtăm crop top-ul? 6 idei de ținute pentru vară

Poţi adopta crop top-ul în orice tip de ţinută şi pentru orice tip de eveniment, de la cel mai elegant la cel mai nonconformist. Dovadă stau apariţiile strălucitoare ale vedetelor pe stradă, invitate la show-uri de televiziune sau pe covorul roşu al diverselor gale de decernare de premii.

Totuși, această piesă vestimentară nu este atât de ușor de asortat, mai ales dacă vrei să arăți ireproșabil. Pentru a te ajuta în acest demers, îți oferim câteva idei de ținute care îți vor oferi inspirație.

Cum asortezi un crop top. 6 idei de ținute

Denimul nu se va demoda niciodată, iar un crop top arată întotdeuna excelent în această combinație, în special dacă alegi unul într-o culoare neutră și fără pattern-uri.

crop top

În același timp, nu trebuie să eviți crop top-urile cu modele și nici să te temi să le asortezi cu o fustă despre care unele persoane ar spune că nu se potrivește. Fii curajoasă!

Dacă nu te simți confortabil să arăți prea multă piele, o idee bună este să folosești mai multe straturi. De exemplu, alege un crop top mai deosebit (din piele ecologică sau cu paiete) și o bluză transparentă.

crop top

O altă sugestie este să porți crop top-ul împreună cu o fustă maxi. Această combinație va da și impresia că ai picioarele mai lungi.

Bineînțeles, nu trebuie să te temi de nuanțele intense. De exemplu, nu-i așa că ținuta din poza de mai jos arată extrem de stylish?

crop top

Orice femeie arată bine îmbrăcată într-o cămașă albă, iar dacă aceasta vine sub formă de crop top cu atât mai bine. În poza de mai jos găsești o ținută ideală pentru brunch sau un concert de vară în parc.

Tu ai un crop top? Dacă da, cum îl porți și cu ce îl asortezi?

Citește și: 5 greșeli de frumusețe des întâlnite vara

 

Sursă foto: Getty Images, iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.