Cum purtam colantii in sezonul rece? Idei de tinute

Colanții sunt o piesă vestimentară foarte versatilă, iar în această perioadă sunt un must have. Iată cum purtăm colanții în sezonul rece.

Colanții sunt comozi, confortabili, pot fi purtați în multe combinații de ținute, iar iarna pot fi cei mai buni prieteni ai tăi, dacă știi cum să îi porți. Iată câteva sfaturi utile:

În primul rând, nu purta colanții pe post de pantaloni! Singurele locuri unde îi poți purta astfel sunt acasă sau la sală.

Trucuri care îți vor salva hainele și bugetul

Apoi, nu purta colanți decât dacă dimensiunile îți permit sau cel puțin alege unii potriviți. Să îți iasă colăceii pe afară sau să ți se vadă celulita prin colanți transparenți arată oricum, doar bine nu. De asemenea, nici chiloții nu trebuie să fie vreodată vizibili!

În general, colanții se poartă cu rochii scurte, bluze lungi, cămăși lungi, un tricou supradimensionat etc. Există anumite tipuri de colanți mai groase, de regulă cu diferite imprimeuri sau cu un aspect ud sau metalic, ce pot fi purtați și pe post de pantaloni. Ține minte, doar aceștia se pot purta așa!

Sfaturi pentru reorganizarea garderobei

Cum purtăm colanții în sezonul rece?

Îți recomandăm să achiziționezi colanți cu diferite modele, sunt foarte simpatici și nu vei avea niciodată un look plictisitor! Îi poți purta cu bluze și pulovere mai simple sau cu imprimeuri care să se asorteze.

În funcție de vreme, colanții pot fi purtați atât cu botine sau ghete scurte, cât și cu cizme lungi.

Pentru inspirație, ți-am pregătit o galerie foto pe care o găsești mai jos.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.