Cum porti sneakersii

E vară, ai multe drumuri de făcut și ai vrea să te simți comfortabil. Sneakerșii sunt cea mai bună opțiune a ta. Iată cum să-i potrivești oricărei ținute. 

Obsesia fashionistelor de pretutindeni pentru sneakerși nu e de ieri de azi, dar sezonul acesta pare să-și facă cel mai mult simțită prezența. Iar dacă vrei și tu să urmezi acest trend, dar nu știi exact în ce ar trebui să te îmbraci atunci când alegi să porți pantofi sport, află că, mai nou, sky is the limit! Dacă până nu demult, să porți sneakerși la o rochie de seară era un faux pas, astăzi ai toate opțiunile la dispoziția ta.

HOT fashion trend: Sporty Chic

Dacă vrei să-i asortezi la o rochie mai elegantă, pune pe tine și o geacă de piele și te poți încălța cu o pereche de adidași albi, clasici. Dacă preferi palazzo pants, sneakerșii sunt din nou o opțiune cool, mai ales dacă-i combini cu o bluză casual, cu tăieturi largi.

Dacă ai nevoie de un pic mai multă inspirație ca să te asiguri că nu greșești, inspiră-te din moda străzii din timpul Săptămânei de Modă de la Paris. Tu ce tip de sneakerși preferi?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise