Cum porti fusta scurta in sezonul rece

Chiar dacă începe sezonul rece, nu înseamnă că nu mai poți purta fuste, fie ele și scurte! Ți-am pregătit câteva idei de ținute care să te inspire.

Ne place să purtăm fuste scurte pe timp de vară, dar cum le putem încorpora în ținutele din sezonul rece în așa fel încât să nu ne fie frig? Ei bine, află că nu este deloc greu!

Iată cum poți purta fusta scurtă în sezonul rece:

O idee mereu cool române look-ul de școlăriță, potrivit la facultate, dar și la un brunch cu fetele sau la o întâlnire casual cu iubitul. Alege un dres mai gros și un pulover călduros și look-ul este gata! După cum vezi în prima imagine, poți opta pentru o rochiță scurtă cu guleraș în loc de fustă, mai ales dacă vremea este mai răcoroasă și preferi să mai porți ceva pe sub pulover. Merge perfect cu un ghiozdănel chic sau o geantă tip poștaș.

Pentru un look mai serios, de mers la birou, de exemplu, îți recomandăm o fustă cu talie înaltă, purtată peste un pulover. Alege piese vestimentare mai simpluțe și mizează pe accesorii. Încă o dată, pe sub fustă vei purta un dres mai gros.Dacă vremea este mai plăcută, optează pentru dresuri mai subțiri, cu modele. Fie că alegi buline, inimioare, leopard print sau orice altceva, vei transforma chiar și cel mai plictisitor look într-unul cool cu ajutorul acestor dresuri!O altă sugestie este purtarea unor ciorapi lungi peste dresurile subțiri.COSMO tip: Indiferent de anotimp, dacă porți o fustă foarte scurtă și ți-e teamă că tot fundul îți va fi expus dacă va bate vântul, poartă pe sub fustă niște hotpants negri.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise