Cum integrezi cristalele în ținutele de zi

Cristalele, strasurile sau paietele sunt asociate de regulă cu ținutele pentru seară, dar nu există nicio regulă care spune că nu le poți purta în timpul zilei. Bine, de fapt, există O SINGURĂ regulă – less is more – mai exact, abordează-le cu moderație. Iată câteva idei legat de cum poți integra astfel de accente strălucitoare în ținutele de zi.

În momentul de față, unul dintre modurile noastre favorite de a purta cristale în timpul zilei este sub forma puloverelor sau cardiganurilor cu nasturi-fantezie. Iar printre piesele preferate se numără cea de mai jos, nu numai grație nasturilor ultra simpatici, ci și datorită mixului exuberant de culori.

Cardigan, ASOS, 38,99 euro – aici

O variantă minimalistă a ceea ce spuneam mai sus este acest combo cardigan + top (care bifează, de altfel, unul dintre cele mai cool trenduri ale sezonului, despre care am vorbit mai pe larg aici), cu nasturi în formă de funde, încrustați cu cristale.

Cardigan, Zara, 159,90 lei – aici

Poți purta acest top cu bretele acoperite cu cristale atât în timpul zilei, peste o cămașă albă bărbătească sau pe dedesubtul unei jachete cozy, dar și seara, alături de o pereche de jeanși și cizme cu toc sau alături de o fustă din lână și botine cu platformă.

Top, Pull & Bear, 89,90 lei – aici

O variantă subtilă de a integra accente din cristale într-o ținută vine sub forma acestui body, pe care îl poți purta alături de jeanși cu croială dreaptă și o pereche de combat boots.

Body, Bershka, 99,90 lei – aici

Acest pulover cu guler polo și nasturi în formă de flori ne dă major Gucci vibes – poartă-l cu o fustă-trapez mini și dresuri colorate pentru a întregi aerul retro/granny chic.

Pulover, H&M, 89,99 lei – aici

Undeva între disco și casual, acești blugi cu aplicații de cristale colorate sunt destul de discreți încât să poată fi purtați în timpul zilei alături de piese basic precum un tricou și o jachetă din lână, dar și destul de cool încât să fie baza unei ținute statement pentru going out.

Jeans, Bershka, 159,90 lei – aici

Bineînțeles, cristalele își fac loc și pe accesorii, iar această geantă baguette este perfectă de purtat și la birou, și la un date, dar și la happy hour.

Geantă, Mango, 169,99 lei – aici

Poartă această curea cu cristale alături de o pereche de blugi și un tricou alb supradimensionat (introdus în talia blugilor) pe durata zilei, iar seara, poart-o cu o rochie din mătase ori catifea, pentru un look ultra-luxurious.

Curea, H&M, 99,99 lei – aici

Poartă acest tricou cu aplicații de cristale fie alături de blugi cu croială clasică, fie alături de o pereche de pantaloni negri din stofă sau lână, cu alură masculină.

Tricou, Zara, 99,90 lei – aici

Foto: Unsplash, website-urile brandurilor

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.