Cum alegem rochia de mireasă în funcție de eveniment

Dacă ai fixat deja data pentru nunta ta, dar încă nu ai ales locația, trebuie să te gândești bine și să decizi care va fi aceasta, iar abia apoi să alegi și rochia de mireasă. Întotdeauna rochia de mireasă trebuie să fie aleasă în funcție de eveniment. Ea trebuie să fie creată în funcție de locație, care ar putea fi: pe plajă la malul mării, la un castel de vis, la un restaurant de lux în oraș, la o vilă luxoasă la munte, pe un yaht, etc.

Rochii de mireasă pentru o nuntă romantică pe plajă, la malul mării

Dacă ai ales să-ți faci nunta pe plajă, într-o atmosferă minunată la mare, trebuie să alegi o rochie de mireasă din dantelă impecabilă, din mătase albă sau din tul moale și transparent, care să fie diafană, fluidă, delicată și atractivă. Rochia nu trebuie să aibă trenă pentru că va fi destul de dificil de purtat pe plaja cu nisip, iar în picioare poți avea sandale fără toc sau poți sta chiar în picioarele goale.

Alege un model deosebit care să te avantajeze, poate fi alb sau în culori pastelate, foarte deschise, care să fie în tonuri potrivite cu cele ale nisipului de pe plajă. Rochia trebuie să fie destul de simplă, strânsă pe corp, poate avea spatele gol și un decolteu elegant, suficient de sexy, potrivit pentru o nuntă pe plajă. O poți accesoriza cu brățări, iar pe cap poți purta o tiară fină, sau o coroniță din flori naturale.

O variantă excelentă pentru o nuntă la mare ar fi să alegi o rochie scurtă în față și elegantă. Aceasta îți poate crea un aspect jucăuș și plin de viață, care să se potrivească cu ambianța unei nunți pe plajă, unde nisipul este fin, briza blândă, iar sunetul valurilor mării de neuitat. 

Rochii de mireasă pentru o nuntă la castel

Dacă locația pentru nuntă este la un castel, cu siguranță trebuie să ai o rochie de mireasă ca de prințesă. Probabil îți dorești o nuntă ca în povestea Cenușăreasa, de aceea ai decis să organizezi petrecerea într-un restaurant luxos, la castel. Într-un cadru romantic, ca de poveste, vei avea ocazia să sărbătorești cea mai frumoasă zi din viața ta – nunta. Decorul trebuie să fie foarte frumos realizat din flori, iar muzica excelentă pentru a oferi momente plăcute, de bună dispoziție invitaților.

Rochia trebuie să fie foarte elegantă, ca de prințesă. Trebuie să fie dintr-un material prețios, o dantelă de calitate și să aibă elemente sofisticate, decorațiuni fine, lucrate și aplicate manual. Pentru a fi sigură că vei face cea mai bună alegere, poți vizualiza colecția de rochii de mireasă de la Athena Philip care sunt spectaculoase, strălucitoare, cu accesorii rafinate din perle. Alege un model de rochie ca de prințesă, cu accesorii bogate, prețioase, iar în picioare poți purta o pereche de sandale comode fără toc, nu trebuie nicidecum să ai pantofi cu toc înalt.

Rochia de mireasă pentru o nuntă pe iaht

Dacă ți-ai planificat nunta pe un iaht sau la bordul unei nave de croazieră, trebuie să alegi și rochia de mireasă potrivită pentru această locație. Cu siguranță aceasta este o idee excelentă! Măcar o dată în viață trebuie să îndrăznești să faci o călătorie minunată, unică, pe un vas de croazieră, de unde vei avea impresii, emoții și amintiri de neuitat. Este suficient să te gândești puțin cât de frumos va fi acest eveniment pe vasul de croazieră care străbate Marea Neagră sau Marea Mediterană. Vei fi cu persoane dragi alături, te vei bucura de un peisaj de vis, de soare și de infinitul albastru al mării. Vei face nunta în aer liber, petrecerea de seară va fi sub licărirea stelelor, iar fotografiile de nuntă vor fi cu siguranță senzaționale. 

Pentru un astfel de eveniment trebuie să ai o rochie de mireasă simplă, dar foarte elegantă. Cu siguranță nu trebuie să alegi o rochie somptuoasă, prea lungă sau cu trenă, pentru că va fi inconfortabilă dacă nunta va avea loc pe iaht. Poți folosi ca accesorii o pălărie albă, cu boruri largi, care te va apăra de soare, iar în picioare poți avea pantofi comozi ori sandale fără toc. Rochia poate fi din țesături naturale, din mătase naturală, cu un corset cu broderie fină și accesorii deosebite.

Rochia de mireasă potrivită pentru o nuntă pe o insulă idilică

Sunt numeroase insule pline de frumusețe unde îți poți organiza nunta. Dacă nu știi ce să alegi, îți sugerăm să mergi în Italia, unde este cea mai rafinată insulă din lume – Insula Capri.  Aici vin să se căsătorească oameni din întreaga lume, nu doar cei din Italia.

Dacă alegi ca locație de nuntă Insula Capri trebuie să ai o rochie de mireasă minunată, din dantelă, realizată meticulos, o creație deosebită, rafinată, care să atragă toate privirile. Poți avea o rochie cu un model personalizat sau o rochie realizată la comandă, perfectă pentru corpul tău. Astfel de rochii de mireasă poți vedea pe Internet, pe facebook în colecția Athena Philip creată pentru anul 2019.

Alege cu atenție rochia de mireasă, un model unic, care să-ți pună în evidență personalitatea și să fie în trend. Iată câteva sugestii:

  • Rochia trebuie să fie creată dintr-un material prețios, din dantelă, mătase naturală și să aibă un design deosebit, impresionant.
  • Poți opta și pe o rochie de mireasă scurtă în față și cu trenă din material fin în spate, care să lase la vedere picioarele frumoase și care să fie vaporoasă, să creeze un efect fantastic când se mișcă în timpul mersului.
  • La fel de potrivită ar fi și o rochie de mireasă tip sirenă, simplă, elegantă și sexy, care să aibă un decolteu adânc și eventual un croi deosebit cu spatele gol.
  • O altă variantă ar fi rochia somptuoasă, cu trenă lungă, cu un corset cu broderie rafinată, voal lung și tiară fină, strălucitoare în soare, pe cap.

O astfel de nuntă este visul multor cupluri de îndrăgostiți care au hotărât să-și unească destinele.

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.