COS: O colecţie capsulă pentru bărbaţi

COS, brand-ul de modă din Londra, are plăcerea să anunțe că va prezenta SOMA, o colecție capsulă de itemuri essential pentru bărbați, în cadrul unui performance de artă coregrafică la ediția a 94-a a Pitti Uomo în această lună.

Cunoscut pentru îmbrăcămintea modernă și funcțională, inspirată de lumea artei și designului, COS a pregătit pentru apariția la Pitti Uomo un spectacol coregrafic conceput de britanicul Wayne McGregor pentru celebrarea formei și funcționalității colecției capsulă.

„Pentru COS, Pitti Uomo celebrează creativitatea, măiestria și colecțiile inedite pentru bărbați. Este o onoare să prezentăm SOMA în Florența și suntem la fel de încântați să putem împărtăși lucrarea cu un public mai larg la nivel internațional prin intermetiul mediului digital „, a declarat Karin Gustafsson, director creativ COS.

SOMA încorporează estetica și valorile COS de bază, folosind metode tradiționale și noi tehnici pentru a compune o colecție minimalistă de piese timeless. Christophe Copin, noul șef al departamentului de îmbrăcăminte pentru bărbați, a explicat:

„SOMA explorează într-adevăr ce înseamnă itemuri essential pentru bărbați în viziunea COS și fiecare detaliu a fost proiectat cu mișcarea purtătorului în gând. Suntem încântați să avem ocazia de a colabora cu Wayne McGregor și trupa sa de
dansatori pentru a a da viață colecției. ”

Wayne McGregor va pune colecția în mișcare, concentrându-se asupra gesturilor subtile de rutină asociate unui purtător. ‘Explorând creativ colecția COS cu atenția și asumarea de purtător, am creat o coregrafie dedicată gesturilor cotidiene repetitive.

Vom folosi mișcările cotidiene și le vom transforma în fantezii, deoarece dansatorii poartă colecția COS punându-și amprenta individuală.’, a explicat McGregor.
„Suntem fericiți că brandul COS, un icon de stil și model de accesibilitate pentru calitate înaltă, a ales Pitti Uomo 94 pentru lansarea noului său proiect dedicat bărbaților”, declară Raffaello Napoleone, Pitti Immagine CEA. „Florența a demonstrat încă o dată că este scena ideală pentru evenimente internaționale de mare impact”.

Spectacolul va fi transmis live pe cosstores.com. Piese selectate din colecție vor fi ulterior disponibile în magazinul COS de pe Via della Spada, 1 Florența. Colecția va fi disponibilă și online, pe plan internațional pe toate site-urile de comerț electronic COS din Europa, SUA și Coreea de Sud, în toamnă.

COS este cunoscut pentru colaborările artistice, dar Soma marchează prima sa incursiune în arta dansului sau coregrafiei.

Citeşte şi: 10 accesorii spectaculoase care vor întoarce capete pe stradă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.