COS lansează magazinul online în România

COS deschide astăzi porțile virtuale ale magazinului online în Romania: cosstores.com.

Inspirat de artă și cultură contemporană, brandul londonez este recunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator și stilul durabil, fiecare piesă fiind realizată cu intenția de a putea fi purtată mai mult de un singur sezon, devenind parte dintr-o garderobă-capsulă atemporală.

cos online

Magazinul online se lansează aztăzi în România și are în centru colecția primăvară/vară 2020, care explorează aspectele practice ale garderobei utilitare și este realizată din materiale precum țesături vopsite organic și denim peliculizat. Texturile și construcția croiului sunt regândite pentru a crea puncte noi de interes. Inovând în mod responsabil țesăturile în fiecare sezon, tot bumbacul folosit în colecție este obținut din surse sustenabile: bumbac organic, reciclat și reconstituit. De asemenea, colecția de accesorii include piese din argint reciclat.

Pentru a marca lansarea în România, COS s-a asociat cu influencerii locali Zenobia Lazarovici @neoandlime și Virgil Godeanu @virgilgod pentru a prezenta piesele COS preferate (fotografiile au fost realizate înainte de izbucnirea pandemiei de Covid-19).

cos online

Despre COS

Din anul 2007, labelul londonez COS a rămas fidel filozofiei sale: să ofere colecții de înaltă calitate, precum și piese clasice reinventate, în ton cu etosul brandului – modernitate, funcționalitate, durabilitate și design tactil. Inspirat de artă, COS folosește metode tradiționale și tehnici noi pentru a lansa colecții de calitate, facute sa reziste dincolo de sezonul în curs. Brandul colaborează adesear atât cu artiști consacrați cât și nume noi din sfera artei, precum și cu galerii și studiouri creative. Printre colaborările din trecut se numără proiecte cu Serpentine Galleries, Salone del Mobile, The Guggenheim New York, The Donald Judd Foundation, Frieze London, The Dia Art Foundation, Design Miami, Opening Ceremony, Mr Porter și cu artiști precum Snarkitecture, Sou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor și AFSO/ANDRÉ FU.

Etichete: COS
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.