COS lansează magazinul online în România

COS anunță lansarea online în România în luna aprilie a anului 2020.

Inspirat de artă, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul durabil. Având simplitatea și funcționalitatea în prim plan, fiecare piesă este creată să dureze dincolo de sezon.Magazinul online din România se va lansa cu colecția primăvară/vară 2020 care explorează practicalitatea și referințele din arhitectura deconstruită. Colecția prezintă piese moderne cu atenție la detalii și riguros lucrate. Inovația este tradusă în materiale colorate organic, plant based și diferite tipuri de denim acoperit.

Texturile și construcția sunt regândite pentru a crea puncte de interes cu detalii care se întrepătrund perfect, pe când țesăturile lucioase sunt combinate cu bumbacul într-o nouă tehnică pentru a crea piese unice pentru noul sezon. Lucrând în mod responsabil pe partea de țesături, tot bumbacul folosit în colecție este obtinut din surse sustenabile. Aceasta include bumbac organic, reciclat și reconstituit.

Pentru a marca lansarea în România, COS s-a asociat cu influencerii locali Zenobia Lazarovici @neoandlime și Virgil Godeanu @virgilgod pentru a prezenta piesele COS preferate.

COS online Romania

Etichete: COS
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.