Cool brand in town: RAQUETTE

Raquette anunţă lansarea noii colecţii Ready-To-Wear toamna-iarnă ’16/’17!

Colecţia îmbină cu delicateţe elementele iconice ale brandului- croielile feminine, decupajele îndrăzneţe, tăieturile senzuale, inserţiile şi micile detalii elaborate manual prin modelarea şi jocul cu ţesăturile.Cele mai rafinate ingrediente – mătasea şi crepe-ul, conturează siluete relaxate, în tonuri neutre, cu accente decorative de o simplitate studiată şi un aer effortless chic.

Curentul sleepwear aş outerwear se menţine la fel de actual prin kimono-urile din mătase, ţesăturile fluide şi finisajele satinate, iar choker-ul evoluează într-o piesă integrată în croiala rochiilor, şi apare aici fie sub formă unui guler decupat, fie a unei cravate masculine.

Inspirată de contrastele subtile, Raquette a împrumutat şi detalii din ţinutele masculine pe care le-a integrat discret, că aplicaţii chic pe blazere din mătase şi paltoane din caşmir şi lână.

Rochiile trench din mătase, versatile şi de o elegantă contemporană, sunt piesele de rezistenţă Raquette toamna-iarnă 2016/2017 dar şi o alegere perfectă pentru orice apariţie stylish, day-to-night.

Salopetele nu lipsesc nici din această colecţie, însă se prezintă sub formă unor siluete cu alură masculină, de o senzualitate asumată.

Pentru evening, Raquette mizează mai ales pe ţinutele all-black, cu tăieturi dramatice, sobre şi intrigante.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.