Colecția PANDORA Shine s-a lansat printr-o petrecere GOLD

PANDORA a sărbătorit lansarea colecției SHINE printr-o petrecere tematică care a reunit la Gargantua KSLF 200 de invitați – jurnaliști, vloggeri și influențatori ai momentului, precum și designeri și stiliști consacrați.

Golden Party by PANDORA a avut loc într-un decor strălucitor, cu un catering rafinat și cu momente de magie realizate de Andrei Girjob, invitații dansând și fredonând versurile pieselor interpretate de Dalma Kovasc.Evenimentele PANDORA au devenit memorabile, prin conceptele inovatoare și colecțiile de bijuterii rafinate și feminine, strângând mereu persoanele cheie din industria fashion și cei mai relevanți influenceri, la nivel local.

Pandora_Fabulous Muses

PANDORA Shine, un nou metal preţios cu o nuanţă aurie rafinată, este ultima noutate adăugată gamei PANDORA de materiale preţioase de înaltă calitate, provenite din surse etice. Realizat cu aceeaşi meticulozitate a meşteşugului clasic PANDORA, asemenea celorlalte metale preţioase, PANDORA Shine este adus la viaţă prin împletirea tehnicii de electroplacare cu metode artizanale tradiţionale de confecţionare a bijuteriilor, dar şi cu tehnologia modernă. Fiind alcătuit din multiple straturi, PANDORA Shine reprezintă o modalitate de placare a bijuteriilor de înaltă calitate, unde argintul 925 este folosit ca metalul de bază, urmat de paladiu şi apoi de aur bogat.

Colectie Pandora Shine

„A fost o energie aparte la Golden Party by PANDORA și ne-am bucurat că au răspuns invitației noastre oameni dragi cu care lucrăm zi de zi. Și în acest an PANDORA a lansat o colecție inspirată, impunând trenduri pe piața din România. Purtând bijuteriile PANDORA Shine, aurul devine astfel un lux accesibil, creând look-uri complexe și expresive.” a spus  Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

Citește și: (P) SPUNE CELE MAI FRUMOASE POVEŞTI DE IARNĂ CU PANDORA

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.