Colectia H&M Primăvara 2018: piese feminine cu imprimeuri florale și forme voluminoase

Pentru primăvara 2018, H&M propune piese feminine cu imprimeuri florale și forme voluminoase pentru a scoate ȋn evidenţă frumuseţea femeilor din ȋntreaga lume. Piesele cheie precum rochiile vaporoase, pantalonii din denim și bluzele sofisticate se ȋmbină armonios cu broderiile, asimetriile și volanele spectaculoase. Combinaţia alb-negru predomină ȋnsă este acompaniată de accente de roșu și albastru deschis. Colecţia H&M destinată acestui sezon va fi lansată ȋn magazinele din ȋntreaga lume cȃt și online pe data de 22 Martie.

Pentru a marca această lansare, H&M a realizat un clip special avȃndu-le ca protagoniste pe renumitele actriţe Winona Ryder și Elizabeth Olsen. Alături de cele două, le mai putem admira pe modelele Andreea Diaconu, Anna Ewers, Imaan Hammam, Naomi Shimada, dar și pe cȃntăreaţa și compozitoarea Andrea Valle. Povestea clipului ne duce pe străzile din Buenos Aires, unde asistăm la o celebrare a puterii feminine și a prieteniei.

“A fost o adevarată ȋncȃntare să fiu ȋn Buenos Aires pentru campania colecţiei de primăvară lansată de H&M, și mai mult decat atȃt, să fiu ȋnconjurată de un grup minunat de femei puternice. Intreaga experienţă a fost una cu adevărat inspiraţională” declară Elizabeth Olsen.

„Ador felul cum această campanie evidenţiază femeia ȋn cel mai autentic mod cu putinţă. Mi-am dat seama că este o gură de aer proaspăt, ceva de care aveam nevoie ȋn momentul acesta, să ne celebrăm pe noi ȋnșine” declară Winona Ryder.

“A fost o adevarată plăcere să asistăm la spectacolul dat de personalităţile feminine aflate pe platourile de filmare ale acestei campanii care celebrează o colecţie de primăvară relaxată și totuși puternică.” declară Pernilla Wohlfahrt, Director de creaţie la H&M.

Pentru a surprinde atmosfera și vibraţia colecţiei, vă rugăm accesaţi link-ul următor:

 Citeşte şi: H&M Conscious Exclusive 2018: forța feminității

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.