Colecția de costume de baie TEZENIS 2018

Trendurile anilor ’90 revin în această vară la Tezenis, printr-o colecție de costume de baie ce reinterpretează formele și printurile acestui deceniu eclectic și inspirațional.

Temele variate ce se regăsesc în noua colecție variază de la country rock la boho și se reflectă în costume de baie croșetate, ornate cu flori și dantelă, sau în piese cu motive geometrice inspirate de portul marocan.Noua colecție se remarcă prin culori puternice, fosforescente, ce se îmbină armonios cu print-uri florale, dungi sau modele cu stele. În plus, datorită multitudinii de forme și croiuri, fiecare tip de siluetă va găsi modelul perfect pentru vară.

Topurile variază de la cele tip triunghi până la modelul “bandeau” și sunt completate cu franjuri, volane sau aplicații. Totodată, duo-ul format din slip cu talie înaltă și bustieră este alegerea perfectă pentru un look feminin, cu un ușor vibe retro.

Colecția este completată de costumele de baie întregi, cu volane generoase, tăieturi îndrăznețe sau pe un umăr, pentru apariții spectaculoase la plajă sau la piscină.

 

Colecția este disponibilă în magazinul Tezenis din AFI Cotroceni.

Întreaga colecție poate fi vizualizată aici: http://bit.ly/Tezenis-Cosmo

Facebook Tezenis Romania: www.facebook.com/TezenisRomania

Instagram Tezenis Romania: www.instagram.com/tezenisromania

Citeşte şi: Fun & flirty, cu noua colecție capsulă TEZENIS: MY LITTLE PONY

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.