Colecția COS primăvară/vară 2019: o călătorie prin elementele naturii

Colecția COS primăvară/vară 2019 reprezintă o călătorie sartorială prin elementele naturii. Fiecare piesă concepută are o eleganță proaspătă și lejeră ce amintește de mișcarea și calitățile aerului și ale apei.

Siluetele evoluează în cadrul colecției, reflectând formele fluctuante ale elementelor întâlnite în natură – de la o stare tulbure la calm, sau de la opacitate la transparență. Textura materialelor trece de la mixuri luminoase și transparente de ripstop (nylon rezistent), inspirate de refracția luminii, la moiré-ul ce invocă fluiditate.

Colecția este conturată de o paletă de culore neașteptată care reflectă aceste tematici. Un larg spectru al culorii albastru – de la nuanța cerului la cea a oceanului, indigo sau midnight blue – completat de calmul albului pur, al cremului și al griului, contrastate prin nuanțe închise de maro, gri, sau bordo.

Pentru femei, forme largi din mătase sunt îmbinate cu elemente funcționale cum ar fi sisteme de închidere cu nasturi și curele ajustabile care permit reglarea și un joc al proporțiilor. Pintre highlight-urile colecției se numără o rochie voluminoasă din poplin și o fustă lucioasă, scoase în evidență cu ajutorul detaliilor asimetrice, o cămașă polo reinterpretată într-un tricot fin, și bluza din bumbac drapat, construită pentru a fi purtată în 8 feluri diferite. Taliile sunt înalte, iar tivurile sunt reinventate printr-o tăietură circulară.

Pentru bărbați, inspirația sezonului este de asemenea ideea de fluiditate, regăsită în toate croielile, de la pantalonii din lână cu pliseuri laterale ce se deschid în timpul mersului, la blazerele deconstruite și reinventate într-o țesătură ușoară.

Etichete: COS
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.