Colectia bridal SS 2018, rochii mireasa by Athena Philip!

“Life is nothing but an opportunity for love to blossom”

Cand o femeie este fericita se deschide precum o floare, emana acel sentiment de impinire prin toata fiinta ei si… straluceste! Un aer boem, diafan, dar totodata senzual invaluie colectia bridal 2018, rochii de mireasa Athena Philip, realizata exclusiv in atelierul din Calea Dorobanti nr. 56.O rochie de mireasa spune o poveste, declanseaza o emotie si pune intr-o lumina aparte viitoare mireasa. Colectia de rochii de mireasa Blossom (disponibila pe www.athenaphilip.ro) se adreseaza unei femei cu un spirit liber, ce isi doreste sa emane naturalete, fericire si romantism, in cea mai importanta zi din viata!

Materiale fine, detalii sofisticate, tehnici inovative de croire contureaza o colectie delicata si feminina cu o estetica aparent nestudiata. Matase naturala, pene diafane, broderie aplicata manual, tul diafan se impletesc armonios in colectia Blossom, ce pune accent pe un stil subtil si atemporal.

Croielile, fie urmeaza linia corpului, fie invaluie in valuri de material silueta feminina, ce se exprima elegant si natural. Corsete senzuale accentueaza decolteul, bretele cad armonios pe linia umerilor, sliturile releva linia piciorului, iar spatele gol adauga o nota suplimentara de seductie. Imaginea colectiei este Patricia Cimpoiasu (Amadeus).

Model: Patricia Cimpoiasu (Amadeus)

Make-Up: Micki Ianovici

Hair- Style: Alexandra Dragan

Multumiri Speciale: Le Premier Constanta

Citeste si: Sfaturi pentru alegerea rochiei de mireasă online

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.