Cizmele ECCO SNOW MOUNTAIN special concepute pentru a te bucura de zăpadă

Nimic nu eliberează imaginaţia unui copil şi nu scoate la iveală partea neastâmpărată şi aventuroasă mai mult decât joaca în zăpadă, indiferent dacă cei mici se dau cu sania, se bat cu bulgări sau construiesc un om de zăpadă. În zăpadă, copiii pot să fie liberi şi fericiţi şi să experimenteze un sentiment de bucurie doar atât timp cât poartă o încălţăminte care le permite să se distreze fără limite.

De la plimbările prin parc până la săniuş, noua colecţie ECCO SNOW MOUNTAIN este special concepută pentru copiii care vor să se bucure de zăpadă. Acţionând ca un răspuns la problemele părinţilor, noua colecţie de ghete pentru copii sunt practice şi incredibil de confortabile, astfel încât cei mici se vor bucura de lunile de iarnă, indiferent de vremea de afară.Link produse copii ECCO SNOW MOUNTAIN: https://we.tl/FU1e7p6mAd

Această dorinţă de a crea încălţăminte care să ne permită să profităm la maximum de fiecare ninsoare sau să mergem cu încredere într-o vacanţă la munte pe un drum îngheţat, a inspirat designul elegantei ghete ECCO BIOM HIKE.

Considerată un erou multisport și construită pentru a ajuta la mișcarea naturală a piciorului, noua gheată outdoor ECCO BIOM HIKE este combinația ideală dintre versatilitate și funcționalitate.

Link produse ECCO Outdoor pentru femei: https://we.tl/OQWycQqWSR

Link produse ECCO Outdoor pentru bărbaţi: https://we.tl/HskC4KKrEx

Noua colecţie ECCO se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.