Cine le imbraca pe vedete?

By  | 

Magicienii stilului

Nu mai e demult un secret ca la Hollywood exista persoane a caror unica misiune este sa faca in asa fel incat starurile sa arate senzational, indiferent daca merg la Globurile de Aur sau la fast-food. Si pentru asta sunt platite cu sume cu multe zerouri in coada…

95% dintre celebritatile de top se bazeaza pe profesionistii din moda, cel putin asa sustine Michael Baruch, presedintele unei agentii specializate de consilieri de frumusete din tinutul hollywoodian. Si cine le-ar putea invinui ca cer altora sfaturi despre cum sa se imbrace cand paparazzi le fotografiaza in orice ipostaza si locatie?

Unele vedete apeleaza la stilisti numai pentru evenimentele importante, altele au deja salvat in agenda numarul de telefon al vreunui “mag” al stilului. Stilistii sustin ca imprumuta constant vedetelor haine sau accesorii, ba chiar si ca merg la cumparaturi in locul lor. De asemenea, ei au uneori misiunea sa inspecteze si sa opereze modificari, lunar sau sezonier, in garderoba vedetelor.

Asa ca hainele pe care starurile le “arunca” in graba pe ele cand merg la piata pot fi uneori recomandari ale magicienilor-stilisti. Cu toate acestea, tot mai exista vedete care sunt amendate de “politia modei”. Bineinteles ca starul este criticat pentru proastele alegeri vestimentare, desi uneori stilistul e cel care o da in bara.

De exemplu, Jennifer Hudson (foto) a fost nemultumita de tinuta pe care a purtat-o la Oscaruri anul trecut, tinuta recomandata de stilistul cu care a colaborat pentru acel eveniment. Si Jennifer nu e singura vedeta nemultumita… Pentru ca stilistii te pot convinge ca tinuta aleasa de ei este superba, insa e foarte posibil ca aceasta sa nu ti se potriveasca.

Dezastre vestimentare

La celalalt pol, avem vedetele care gafeaza vestimentar pentru ca pur si simplu nu-si asculta stilistul sau, mai grav, pentru ca invataturile acestuia nu se leaga nicicum de ele. Exemplul concludent: Britney Spears, care in ultima vreme pare sa fi devenit campioana dezastrelor in materie de imbracaminte. Pozele vorbesc de la sine…

Ghici cine n-are stilist si nici nu-i trebuie?

  • Kate Moss. Este renumita pentru capacitatea incredibila de a combina hainele cu gust. “Am fost model prea multa vreme, stiu cand ceva pica sau nu bine pe mine”, spune Kate.
  • Sienna Miller. Stilul sau vestimentar frapeaza uneori, insa tinutele nu sunt plictisitoare sau nepotrivite. N-a apelat nicioada la stilisti si sustine ca e perfect capabila sa-si faca singura cumparaturile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *