Chanel lansează platforma e-commerce pentru ochelari și în România

Vești bune pentru toate fetele care știu că perechea de ochelari reprezintă un accesoriu definitoriu al oricărei ținute: brandul Chanel a lansat, în sfârșit, prima platformă de e-commerce pentru ochelari, atât de soare cât și de vedere, disponibilă și în România.

Chanel a introdus pentru prima dată ochelarii de soare și de vedere pe platformele sale de e-commerce din Statele Unite (2015) și Marea Britanie (2018) prin parteneriatul cu Luxotica Group din anii 2000, însă multe fashioniste așteaptau cu nerăbdare extinderea sa în magazine virtuale, și în alte țări din Europa. Momentul a venit în octombrie 2020, când brandul a anunțat lansarea unei platforme de e-shopping inovatoare, gândită ca o resursă inestimabilă pentru introducerea clienților săi (din țări europene precum Franța, Germania, Spania, Portugalia, Suedia, dar și România) în universul atât de sofisticat și de elegant al ochelarilor Chanel.Gabrielle Chanel
Gabrielle Chanel în 1962, în fața magazinului Chanel, Rue Cambon 31, Paris, Franța.

Accesibilă prin categoria Eyewear de pe site-ul www.chanel.com, platforma respectivă îți oferă ocazia să alegi dintre cele mai noi modele de ochelari Chanel, incluse în colecția de iarnă 2020, dar și dintre piesele clasice, atemporale ale brandului. Mai mult, poți începe cumpărăturile cu un tur virtual, testând funcția „try on” pentru a descoperi modelul de ochelari care te avantajază și ți se potrivește, ca stil, cel mai bine.

Ce vei găsi pe site-ul Chanel, la prima ta experiență de e-shoopping direct din România? Modele de ochelari de soare și de vedere cu detalii fine, atent lucrate, care aderă complet la principiile clasice ale eleganței minimaliste pentru care brandul Chanel este renumit, dar care accentuează, în același timp, vibe-ul șic și nonconformist al vremurilor moderne. Happy shopping!

Toamnă-iarnă 2020, o colecție inspirată din motivele clasice Chanel

Element emblematic în universul Chanel, pielea împletită pe lanțul metalic – cea pe care o regăsești negreșit în toartele celebrelor genți ale brandului – o descoperi acum și în toartele ochelarilor din noua colecție eyewear Chanel, pentru toamnă-iarnă 2020.

Chanel eyewear AW2020
Ochelari de soare Chanel, colecția de toamnă-iarnă 2020.

Din rutenium negru mat, maro sau auriu stins, și ornat cu litera dublă C, leitmotivul lanțului Chanel apare în toartele ochelarilor metalici rotunzi și în cele ale modelului „aviator”, din accetat. Cât despre banda subțire din piele neagră, burgundy, kaki sau ciocolatie – este prelucrată manual printr-un proces meticulos care face parte din savoire-faire-ul incontestabil al brandului Chanel în arta marochinăriei.

Chanel eyewear AW2020
Ochelari de soare Chanel, colecția de toamnă-iarnă 2020.

În a doua linie a colecției Chanel pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020 pielea decorează ramele a trei perechi interesante de ochelari de soare – un model „aviator”, cu accente masculin-feminine, o pereche cu rame dreptunghulare și una „cat eye”, din acetat – dar și două modele de ochelari de vedere, cu o alură minimalistă. Fie că este neagră, maro, navy blue sau kaki, pielea se asortează perfect culorii ramelor, cu eleganța subtilă atât de specifică brandului.

Vrei să știi la ce să-i asortezi? Iată și câteva secrete și trucuri de la stiliștii vedetelor, pentru a arăta mereu impecabil.

Foto: © Chanel / Gabrielle Chanel fotografiată de V.H. Grandpierre / Vogue Paris.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.