Chanel, Hamburg și 5 lucruri despre

Moda s-a îndreptat către Hamburg pentru pre-colecția toamnă/ iarnă 2018, “Métiers d’Art”. Karl Lagerfeld, directorul creativ Chanel, a ținut morțiș să ducă colecția într-o direcție formidabilă cu o viziune complexă în stilul său personal pe care ni l-a împăturit și cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Sursă: Instagram

Motivul pentru care a ales Karl a ales Hamburg, nu este nicidecum unul nostalgic, ci pentru că există o arhitectură care îți taie răsuflarea și la propriu și la figurat.“Nu prea știu ce înseamnă noțiunea de “acasă” prea mult pentru că oriunde merg mă simt ca acasă. Mă iau oriunde merg. Sunt obișnuit cu locul chiar și dacă am plecat de acasă când eram foarte mic.” A declarat Karl Lagerfeld in backstage.

Sursă: Instagram

Chanel toamnă / iarnă 2018 

1. Scena a fost SPECTACOL
1400 de invitați, printre care Lily-Rose Depp, Kristen Stewart și Tilda Swinton, s-au așezat la Opera de artă “Elbphilharmonie” din Hamburg. Interiorul sălii de concerte este îmbrăcat în 10.000 de panouri de gips de fagure, proiectate de renumitul acustician „Yasuhisa Toyota„, pentru a crea cea mai bună acustică din lume.

2. Un view SUPERB
Fiecare oaspete a primit o pereche specială de ochelari de operă Chanel.

3. Coloana sonoră a fost destul de evidentă
Cinci muzicieni din Ensemble Resonanz au interpretat o coloană sonoră creată de Oliver Coates.

4. Pungi și doar pungi
Pungile inspirate din moștenirea maritimă a Hamburgului, au fost un punct de discuție. Chanel’s new Bag este The Duffel. Practic, spațios și chic. Un geamantan care atârnă dintr-o curea de lanț, arată că o mini-versiune a containerelor colorate de transport maritim care acopereau docurile Hamburgului.

5. Și petrecerea de după
Oaspeții au fost la o petrecere și o cină rustică într-un depozit dockside.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.