Cele mai ridicole joburi din fashion

1. Creator de lenjerie impotriva mirosurilor neplacute

Sigur nu ti-ai fi imaginat ca exista o pereche de lenjerie intima care nu permite eliminarea mirosurilor neplacute. Este o inovatie care ii face fericiti pe cei care au probleme digestive. Acest lucru este posibil prin folosirea unor materiale speciale, parfumate.

2. Model de proba

Daca esti fericita posesoare a dimensiunilor fizice ideale, atunci poti face bani din asta si fara sa defilezi pe un podium. Trebuie doar sa ai rabdare sa probezi creatiile designerilor pentru ca cei care se ocupa de croiala sa mai infiga un ac pe ici, pe colo. Cand vestimentatia iti va veni ca turnata, atunci ei isi pot declara creatia finisata.

3. „Botezator” de lac de unghii

Pentru a denumi o oja, este nevoie fie sa lucrezi in departamentul de creatie, fie in cel de marketing. Sau poti la fel de bine sa fii platit doar ca sa dai nume lacului de unghii proapat iesit pe piata.

4. Manager de dulap

La redactiile marilor publicatii de moda, ajung o multime de mostre din tot felul de produse pentru a fi promovate sau pentru sesiuni foto. Daca toti stilistii, designerii si ceilalti angajati s-ar autoservi din aceste produse, ar fi un haos total. Asa ca responsabilitatea este monitorizarea tuturor intrarilor si iesirilor din dulap.

5. Prezicator de trenduri

Este o slujba exclusivista, doar un grup bine ales are oportunitatea sa hoinareasca pe strazile oraselor pentru a vedea ce mai poarta adolescentii pentru a da raportul marilor companii americane. Important este ca ei sa fotografieze ceea ce li se pare ca se va transforma intr-un trend, astfel incat sa fie cu zece pasi inaintea celor care dau startul in moda.

6. Designer de outfit-uri pentru Barbie

Sa creezi haine este un job de invidiat. Dar atunci cand trebuie sa le adaptezi la marimile unei papusi Barbie, s-ar putea sa nu mai fie asa distractiv.

7. Realizator de peruci

A face peruci nu este nici pe departe atat de simplu pe cat ar parea. Persoana responsabila cu acest lucru trebuie sa faca intai o imitatie a scalpului clientului si apoi sa aplice o masca de plastic perforata marunt. Apoi trebuie sa introduca prin fiecare orificiu fire de par, astfel incat peruca sa dea impresia unui par bogat. Incheie cu o coafura trendy pentru peruca si clientul este multumit.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.