Cele mai cool costume de Halloween ale vedetelor

Costumele de Halloween ale vedetelor ne stârnesc mereu interesul, fiindcă unele staruri se îmbracă super amuzant, altele dau dovadă de multă imaginație, iar cele mai funny dintre ele aleg să întruchipeze personaje contemporane, la fel de faimoase. În lipsa unei petereceri de Halloween „pe bune” anul acesta, și ca să treci peste acest moment super enervant cu zâmbetul pe buze, ți-am pregătit, mai jos, o retrospectivă cu unele dintre cele mai inventive, inedite și distractive costume de Halloween purtate de vedete de-a lungul anilor!

Mulți dintre noi așteptam noaptea de Halloween cu nerăbdare, ca pe o scuză perefectă pentru a purta cel mai electrizant machiaj, cea mai sexy-scary costumație și pentru a ne asuma, pentru o noapte, o altă identitate, mai drak, mai îndrăzneață sau mai prețioasă. Uneori, ne îmbracam chiar în vedetele noastre preferate. Care vedete găseau mereu o cale să poarte costume de Halloween mai „altfel” decât noi, oamenii obișnuiți, interpretând personaje la care noi nu ne-am fi gândit niciodată sau alegând lookuri incredibil de inventive și de elaborate. Poate că nu aveam noi resursele să ne fabricăm niște costume care să atingă nivelul ăla de „grozăvie”… dar asta nu ne împiedica să le lăsăm pe vedete să ne inspire și, mai ales, să ne amuze cu inventivitatea lor.

Noaptea de 31 octombrie arată altfel anul ăsta, așa că să ne costumăm doar ca să stăm acasă și să participăm (poate) la o petrecere de Halloween pe Zoom poate să nu neapărat atât de incitant. Însă asta nu înseamnă că trebuie să dăm cancel întreg evenimentului, fără măcar să încercăm să ne distrăm puțin. Iar unele dintre cele mai legendare apariții ale vedetelor de-a lungul anilor – de exemplu, incredibil de realiștii Joe Jonas și Sophie Turner, costumați în Gomez și Morticia Adams sau Rita Ora, aproape de nerecunoscut, interpretându-l pe Post Malone – merită mereu rememorate!

Iată, așadar, unele dintre cele mai tari costume de Halloween purtate de vedete, ca să intri și tu în spiritul #spooky și #horror al acestei sărbători, indiferent ce plănuiești să faci (sau să nu faci) de acest Halloween.

Și să nu uităm de Heidi Klum, regina absolută a costumelor de Halloween. De-a lungul anilor, Heidi a avut nenumărate costume memorabile – și petreceri de Halloween memorabile, de altfel – și toată lumea se întreabă mereu cu ce idei ne va mai surpinde la capitolul ăsta. Iată doar câteva dintre cele cool lookuri de Halloween ale lui Heidi!

Foto: Guliver/Getty Images

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.