Cele mai apreciate branduri internaționale de ceasuri și bijuterii, în noul CELLINI Grand Boutique

 

Cellini a deschis magazinul cu cea mai variată selecție de ceasuri și bijuterii de lux din România, aparținând unor mărci celebre, recunoscute la nivel internațional.       Cellini Grand Boutique, un concept unic de prezentare, are ca scop redefinirea experienței de shopping, asigurată de expertiza unei echipe de profesioniști în domeniu.

Blancpain, Breitling, Breguet, Cartier, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, TAGHeuer, Vacheron Constantin, Zenith, Fabergé și Maria Granacci sunt prezente pentru întâia oara sub cupola unui singur magazin. Cellini Grand Boutique reunește cele mai actuale colecții de ceasuri și bijuterii, pentru a permite consumatorilor din România să facă cele mai potrivite alegeri.Situat la parter, la locul de întâlnire dintre cele doua esplanade principale ale centrului comercial Băneasa Shopping City, magazinul este poziționat vizibil și oferă o priveliște care invită și care promite să ofere o experiență unică.

Referitor la noua deschidere, Dragoș Nicolae, CEO Cellini Group, a declarat: «Prin deschiderea acestui nou magazin, Cellini duce mai departe misiunea începută în 1999, aceea de a dezvolta piața de ceasuri și bijuterii din România în mod coerent și autentic, într-o manieră care să permită publicului să aibă acces atât la produse de cea mai înaltă calitate, cât și la experiența completă a unei achiziții.»

Cellini Group și-a propus ca misiune să ofere consumatorului din România produse de calitate din cele mai noi colecții ale mărcilor pe care le reprezintă, precum și lupta împotriva produselor falsificate. Calitatea, noutatea și autenticitatea trebuie să fie criteriile de alegere ale clientului român.

Cellini Grand Boutique vine să completeze noile surprize pregătite pieței locale, alături de noua experiență de shopping oferită prin relansarea site-ului  www.cellini.ro, precum și de programul  Cellini Club Extravaganza. Astfel, consumatorii din toată țara au acces la întreaga gamă de produse și extra privilegii oferite de Cellini.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.