Sandalele cu vârf pătrat, cea mai în vogă încălțăminte a momentului

Dintre toate modelele de încălțăminte care sunt în trend un acest moment, unul anume se distinge drept frontrunner – sandalele cu vârf pătrat și barete subțiri se anunță deja drept cel mai hot item al verii 2019, ba chiar poți începe să le porți de pe acum, de vreme ce temperaturile au început să urce deja destul de mult.

Pune la păstrare pentru o perioadă sandalele cu vârf rotunjit sau ascuțit și încearcă în schimb sandalele IT ale momentului. Vârful pătrat, care aduce cu sine un aer ușor retro, este potrivit în orice context, indiferent dacă e vorba despre casual, business sau formal, iar baretele subțiri flatează silueta, subțiind optic picioarele. Aceste două detalii fiind bifate, poți opta în rest pentru diverse culori, tipuri de toc sau materiale. Iar dacă nu știi de unde să începi, iată câteva dintre cele mai cool opțiuni:

Sandale albe

Industria modei menține de câteva sezoane încoace o fascinație aparte față de pantofii albi, iar regula se aplică, vara aceasta, și sandalelor strappy cu vârf pătrat. Tocurile groase sau cele joase, tip kitten heel, sunt perfecte pentru a fi purtate întreaga zi, fiind opțiunile cele mai comode, iar pentru seară propunerile noastre sunt fie o pereche de sandale cu detalii din plastic transparent (un alt trend major al sezonului primăvară/vară 2019), fie o pereche de sandale cu călcâiul închis, perfecte pentru o seară în care ieși să dansezi (oferă stabilitate mai mare decât sandalele cu baretă pe călcâi).

Saboți

Saboții, pe de o parte, oferă ceva mai puțină stabilitate decât o pereche de sandale care susțin călcâiul, dar, pe de altă parte, sunt o opțiune ideală pentru persoanele care au pielea sensibilă și tind să capete bătături de la prea multe barete. Saboții cu toc înalt și barete subțiri sunt varianta care alungește cel mai mult piciorul, creând iluzia unor gambe mai subțiri. Dacă preferi o variantă mai comodă, optează pentru tocuri pătrate mai groase sau tocuri minuscule din lemn.

Sandale cu tocuri statement

Tocurile neconvenționale sunt perfecte pentru a completa o ținută formată din piese basic – arată senzațional alături de o rochie vaporoasă uni, un set co-ord de piese din in sau, pur și simplu, jeanși și un tricou. Modelele noastre preferate în acest moment includ o pereche de saboți cu toc jumătate din lemn, jumătate din plastic, saboții cu toc care imită un model de marmură, o pereche de sandale cu toc din plastic în degrade sau sandalele cu barete ultra subțiri și șireturi care se leagă de jur împrejurul gleznei.

Sandale neon

Nuanțele neon sunt vedetele momentului pe plan cromatic, așa că poți împușca doi iepuri dintr-o lovitură cu o pereche de sandale square-toe într-o astfel de culoare. Favoritele noastre sunt cele cu animal print neon sau un model hibrid între sandale și șlapi, care va arăta perfect alături de o pereche de pantaloni largi din in într-o nuanță neutră, precum bej sau kaki.

Sandale cu animal print

Snake print a fost printre cele mai populare imprimeuri ale sezonului trecut (toamnă/iarnă 2018), dar continuă să își mențină nivelul de popularitate și în acest sezon. Nu e nevoie să te limitezi la acest model – clasicul leopard print e o opțiune la fel de cool. De purtat alături de jeanși cu croială relaxată, fuste trei sferturi din denim, pantaloni din in, sau rochii vaporoase din mătase.

Sandale negre

Le-am lăsat la urmă pentru că lumea tinde să întindă prima dată mâna după încălțările negre, dar acestea nu sunt neapărat mereu opțiunea cea mai nimerită pentru a însoți orice outfit. Cu toate acestea, rămân o piesă clasică de încălțăminte, așa că merită să ai măcar o pereche de sandale negre în garderobă. Cele ultraminimaliste, cu bretele extrem de subțiri, sunt o piesă atemporală care poate fi purtată oricând, iar variantele cu detalii glam (ținte strălucitoare sau micro cristale) arată senzațional seara, alături de jeanși.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.