Ce tipuri de geci se poartă anul acesta?

Ce se poartă anul acesta? Întrebarea continuă să fie provocatoare, ori de câte ori o auzi.

Cu siguranță, dacă vrei să te bucuri de ţinute în tendințe trebuie să pleci urechea la recomandările designerilor, dar trebuie să ţii cont şi de construcție corporală şi de preferinţe personale. Hai să facem problema mai puţin provocatoare și căutarea  mai uşoară. Să ne oprim, deci  atenția pentru câteva minute asupra unor piese cu adevărat impresionante.

Geci damă  – soluţii de zi cu zi

Dacă vorbim de geci dama potrivite pentru sezonul rece, clar spunem geci groase. Aici vorbim de piese prevăzute cu strat termic izolant care crește gradul de confort. Când temperaturile sunt negative nevoia de a asigura echilibrul termic primează, deci gecile potrivite sunt, fără îndoială, cele groase. Dacă vrei versatilitate te poţi orienta către piesele monocrome, scurte – dacă eşti o tipă minionă sau cele lungi – dacă eşti înaltă şi te avantajează. Când iubeşti confortul, cu siguranţă, te poţi orienta către modelele Parka. Sunt geniale şi pun în valoare outfiturile casual relaxante. Şi totuşi, gecile nu trebuie să fie banale, aşa că poţi alege piese decorate cu blăniţă, cu inserţii distincte sau pe cele cu fermoare decorative.

Perioadele de tranziţie sunt provocatoare, diferenţele de temperatură îţi pot da bătăi de cap. Nu şi când ai în garderobă piese versatile! Fie că selectezi geci matlasate, fie că alegi geci din piele, ai certitudinea că vei putea să crezi ţinute urbane în stilul tău. Cu aceste piese poţi jongla destul de bine pentru că au grad de asortabilitate ridicată. Pentru un plus de  culoare trebuie să ai la îndemâna una, două eşarfe, în culori aprinse sau cu imprimeuri delicate.

Clar nu trebuie să laşi vara să te surprindă! Merită să ai în cuier și o geacă din blugi. O piesă ușoară, flexibilă, pe care o poți purta în serile răcoroase  sau în escapadă, când fugi de la munte.

Geci bărbaţi – alege versatilitatea!

Şi pentru domni alegerea jachetelor poate fi o provocare. Totuși când spunem geci barbati, spunem libertate de mişcare, confort termic, şi, de ce nu, stil. Sezonul rece este orientat în jurul paltoanelor dacă vorbim de domnii care preferă eleganța furnizată de acestea şi gecile sport în nuanţe vibrante, dacă vorbim de amatorii de mişcare.

Sezonul de tranziţie este pus în valoare de gecile aviator şi bomber. Fiecare dintre articolele menţionate pun în valoare ținute casual relaxante. Gecile aviator imprimă o oarecare eleganță şi pot fi oricând asortate cu ochelari şi accesorii potrivite.

Domnii care doresc să beneficieze de maximum de versatilitate nu trebuie să ignore avantajele unei geci din piele. Aceste piese sunt iconice, atemporale şi nu se demodează. Alegerea şi integrarea acestor modele în garderobă nu poate fi decât inspirată. Gecile din blugi sunt uşor de purtat, iar confortul furnizat este apreciat de persoanele dinamice.

Din garderoba masculină nu trebuie să lipsească vestele. Da, aceste piese minimaliste, sunt soluţiile perfecte pentru ţinutele cu accente sport, sau pentru situațiile imprevizibile. O vestă subţire “uitată’’ în maşină poate completa în mod natural outfitul cu blugi, pantofi sport şi tricou cu imprimeu.

 

Sursă: Agenția SeoPower

Sursă foto: Freepik

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.